torstai 24. lokakuuta 2013

Mitä kuuluu? + arvonta asiaa

No mitäpä tänne! Papu nukkuu selän takana sohvalla ja Tomi lähti Tampereelle vaihtamaan talvirenkaita. Pesukone laulaa ja pitäis tiskailla ja siivoilla, niinkun aina :D saas nähdä, kuinka pärjään yksin tämän pojun kanssa päivän pari.. Ollaan Tomin kanssa stressattu kun hullut, ettei Papu menisi elektroniikan luo ollenkaan. Ne on todella arvokkaita ja pieninki naarmu, niin ne on arvottomia. Ostettiinkin eilen kissakarkotesuihketta, saa nähdä pitemmän päälle, toimiiko kunnolla vai ei.

Onko teillä vinkkejä, millä pitää kisu loitolla tietyistä tavaroista/paikoista?
Image and video hosting by TinyPic Papu koki ensimmäistä kertaa pesukoneen toiminnassa. Hihi, ensimmäiset 20min se istui nätisti koneen edessä ja tuijotti. Sen jälkeen se ei ollutkaan enää kiinnostava ollenkaan!

Eilen oli kyllä hauska ilta Papun kanssa. Oltiin haettu Tomin kanssa Makuunista karkkia ja mulla oli Rollo karkin paperi, jonka rypistin Papulle ja heitin. Varmaan viiteen kertaan se toi mulle karkkipaperin takasin ja heitin sen pois. Mietin vaan, et "Mitä, mee ny sen kans.." En tajunnut, että sehän nouti lelun ja toi sen aina takasin, että "Heitä uudelleen!!" Ihme koirakissa ;) siinä mä sitä paperia heittelin sille varmaan 15min ja Papu toi paperin aina kädelle.

Maanantaina Papun kilkuttimet sanoo Adiós! Varasin sille ajan, ettei kerkeis ollenkaan tulla merkkailuja kämppään. Zooplussa paketti on myös tulossa, voin sen esitellä, kun se tulee :) tähän asti on tuo pullukka onneksi tykännyt kaikesta ruuasta, paitsi Animondan jotain penturuokaa se ei kun maistanut vaan. Tilasinkin vrm viideltä eri merkiltä ruokia? Joten paree maistua, herra Papu ;)


Palaillaan taas
HUOM! Oikeassa sivupalkissa ylhäällä on kysely Joulu arvonnasta. Käykää vastaamassa, haluatteko sellaisen tänäkin vuonna! :) eli pakettien lahjat pysyvät salaisina ja paketit saapuisivat voittajille perille hyvissä ajoin ennen aattoa!
SHARE:

10 kommenttia

 1. Oi! Mä niin haluisin Simballe opettaa tuon hakujutun! Se harvoin sitä tekee, mutta joskus tuo ja silloin kehun. Sulla jo ihan automaattisesti. :D Mahtavaa! Pidä se vaan vireessä, niin voit esitellä Papun hienoa temppua muillekkin! :3 Ja todennäköisesti kastroinnin jälkeen Papulle maistuu mikä vaan, etten usko että tulee pahemmin nirsoilemaan mitä ikinä tilasitkaan! Täällä super-nirso-persialais-poika alkoi syödä taas jauhelihaa operoinnin jälkeen ja ruokaakaan ei oo pahemmin nyt kuppiin jättänyt, joten huomattava parannus! Aina niin paljon nimittäin meni hukkaan. :( Nyt ei enää! :)

  Hyviä viikonlopun alkuja sinulle ja Papulle!
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko miettiny sellasta naksutinta, auttaskohan sellanen opettamaan Simbaa? :D joo koitinki äsken heitellä sen kans paperia taas, nyt ei sitte kiinnostanu tuoda takas -.-"
   Joo toivon kyllä et maistuu :'D oho, hieno juttu, että sille maistuu nyt! :)

   Kiitos samoin teille^^

   Poista
  2. Joo on mulla semmonen naksutin, sain sinikilpikonnalta swapissa. :D Oon vaan ollut tosi laiska aloittamaan tuota koulutusta, on aina tullut muka "kaikkea" kiirettä. :3 Nyt innostuin osallistumaan eräälle agilitykurssille ensi viikolla ja katotaan nyt miten se sais vaikka tämänkin homman uusille urille! :)

   Pitää myös olla hyvät houkuttimet tämmösessä opettelussa ja Simballa ei ole täysin ollut semmosta ihan lemppari lempparia, minkä eteen se tekis mitä vaan. :D Nyt voipi olla kastroinnin myötä, että niitä löytyy!

   Poista
  3. Aaaa okei! Oo vähän mageeta :D oon sanonu, et toi katti pitää viedä kohta johonki agilityyn, ku se kiertelee jaloissa ja ties missä, ihan niinkun agilityssä >.<

   Jauhelihasta puheenollen, voiko sitä antaa ihan raakana vaan, vai täytyykö sitä paistaa tai muuta? Tää jauheliha on ollu mulle uus juttu! :D

   Poista
  4. Raakaa sen olla pitää! Meidän Misun herkkua ja nyt taas Simbankin! Simba sai jo kasvattajakodissa raakaa jauhelihaa, mutta ei jostain syystä pitänyt siitä enää sitten meillä. :D Liekkö laadusta? Mutta kannattaa kokeilla. :)

   Poista
  5. Oke, hyvä tietää :) aai, kumma :o joo, mä kokeilen! Jauhelihaa kun löytyy tästä kämpästä vrm tälläkin hetkellä pakkasesta se 20kg.. :D on sitte miehellä ja kissalla yhteiset eväät :DD

   Poista
 2. Etikka on ainakin mun ystävän kissojen kanssa ollut tehokas mutta huono puoli siinä on se että koko kämppä haisee sitten etikalle :D oman kissani kanssa kokeilin joskus ihan perus kaupoista saatavaa kissakarkotetta (keltainen purkki) niin ei mitään vaikutusta.. Mun kissalla on pennusta asti ollut vilja-allergia ja aloitin sillä melko varhain barffauksen eli se saa pelkkää liharuokaa. Opiskelijana kun ei paljoa rahaa ole niin latzia se on saanut syödä pienen ikänsä viljatonta kun se on :D nyt kun oon koettanut sille jotain muuta niin ei... edes raaka jauheliha ei kelpaa vaikka se oli ennen suuri herkku! Sen sijaan raaka kananmuna on oikee herkku, sitä tosin pitää antaa aika varovaisesti mutta sitäkin voi antaa jos jää vaikka joskus leivonnasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etikan luinkin tosta pullon kyljestä, mitä ostin, etikkaa on pakko kokeilla! :D äidin kissatkaan ei piitannut siitä litkusta keltaisessa pullossa :o outoa..

   Okei! Mäkin oon ihan Whiskasia ostanut, tosi edullista ja Papu rakasti! :) huomasin kans, että kaupoista saa esim. tota Whiskasia halvemmalla kyllä kun Zooplussasta ;) ei siellä kaikki oo halvempaa, niinkun luulin..

   Mun täytyy kokeilla tota lihaa ja kananmunaa, kiitos!^^

   Poista
 3. Meilläkin on kissan kanssa harrasteltu tuota noutamisleikkiä, tosin sellaisen rapisevan Kickeroo-lelun kanssa :P meidän kissalle ei raaka jauheliha ikinä (tai vielä...) kelvannut, mutta raaka naudan sydän ja kananliha ja sellaiset raa'at "lihapallot" kylläkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooi kiva! Mahtavaa, että kissankin kans sellasta voi harrastaa ;D nam nam, käyn kohta lihatiskiltä ostamssa 10kg erilaisia lihoja.. Papulle! :D hah

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig