tiistai 22. lokakuuta 2013

LookBeauty - Mini Makeover Palette, Pretty Green Eyes

Hjeelöy. Mulla on teille lisää LookBeauty meikkejä, jee! Oon ihan rakastunut näihin ja varsinkin tähän pikku palettiin, se on niin söpö! LookBeautylla on vieläkin tarjous menossa, jossa kaikki tuotteet ovat puoleen hintaan, kun tilaat vähintään 20£ lla (huom. punta!).

Tämän Mini Makeover Palette - Pretty Green Eyes -paletin hinta on 3.55€!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Mini Makeover Palette - Pretty Green Eyes

Paletissa on kahdeksan luomiväriä ja tuo kimalteleva kultainen sävy sai mut tilaamaan paletin ;) jokaisesta napista löytyy hyvin pigmenttiä, paitsi kultaista sävyä en ole vieläkään tohtinut töhriä! Kuvasin paletin myös auringonvalossa, jotta koostumukset erottuisivat. Eli siis tumman ruskea sävy on ainut täysmatta, kun taas kaikki muut ovat hieman kimaltelevia satiinisia sävyjä. Vakuutan, että luonnossa sävyt ovat vielä kauniimpia, kun kuvissa!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Paletissa tulee myös neljä ihanaa huulisävyä. Kirkas pinkki, kirkas tummanpunainen, vaaleanpunainen ja vaalea ruskehtava sävy. Huulisävyt tuntuvat enemmän huulipunilta, kun miltään muulta. Kohtuu paksua tavaraa, ei tahmaisia, pysyy huulilla hyvin, antaa yllättävän hyvin väriä, ei kuitenkaan kosteuta tarpeeksi.

Poskipunan sävy on paletissa vaalea rosa, sellainen perus kiva sävy. Kun sitä sormella pyyhkäisee, näyttää sävy ihan vaaleanpunaiselta, mutta kun sen kädelle laittaa, on sävy tumman pinkki/punertava sävy. Puna on todella pigmenttistä ja pehmeää, satiinisen tuntuista.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Neljästä tuotteesta tulossa vielä juttua, pysykää kuulolla :)
SHARE:

2 kommenttia

  1. On kyllä ihanat sävyt! Oon vaan niin laiska tilaileen juttuja:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) aijaa! Mä tilailen varmaan kaiken ;)

      Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig