sunnuntai 29. syyskuuta 2013

LookBeauty

Heei muruset! Toivottavasti ette oo vielä hyljännyt mua ja mun blogia :) muuttohässäkkää on riittänyt ja aina on yhtä vaikeaa aloittaa bloggailu "uudelleen". Mitä teille kuuluu? Onko joku aloittanut opiskelut, löytänyt uusia töitä? Mä vieläkin etsin töitä, vaikka epätoivoselta kaikki näyttääkin. Kun ei oman alan työt oikein innosta, on vaikea löytää niitä muilta aloilta. Olisin maailman onnellisin, jos mun työni liittyisi edes vähänkin kauneusalaan :) toivottavasti jotain nyt syksyksi löytyisi!

Ja nyt ennen kun masennutan itseni kokonaan näillä työjutuilla, mulla on kaikkea kivaa näytettävänä teille. Tein mun ensimmäisen tilauksen LookBeauty sivustolle, jossa oli ja on edelleen puoleen hintaan kaikki tuotteet, ja ilmaiset postarit, kun tilaa vähintään 20£, eli n. 23-24€ lla. LookBeauty on UK:n puolella, eli tullihässäköitä ei ole. Toimitus muistaakseni oli alle kaksi viikkoa ja kaikki tuotteet tulivat perille ehjinä.

LookBeautyn sivuille pääset klikkailemalla tänne → click!
Image and video hosting by TinyPic 1. Stretch Factor Lengthening Mascara 2. Lip Slick 3. Double Hit Lip 4. Fat Lips 5. Pretty Green Eyes Mini Makeover Palette 6. Nail Pop - Flamingo

Tilaus kustansi mulle 21£, eli n. 25€ Sillä summalla sain ripsivärin, huulikiillon, kaksi huulipunakynää, huulipuna/huulikiilto duon, luomiväri/huulikiilto/poskipuna paletin ja kynsilakan. Periaatteessa siis seitsemän tuotetta. Montako meikkituotetta tuolla summalla saisi Suomessa? Ei kovin montaa..

Ensimmäisenä tuotearvosteluihin tästä joukosta pääsee Nail Pop kynsilakka, sävyssä Flamingo.
Image and video hosting by TinyPic Sävy on kuten kuvassa näkyy, vaalea persikkainen. Tai jos se kuulostaa paremmalta englanniksi, peachy. Uskoisin, että parhaiten tämä sävy imartelee todella vaaleaihoisia ja tummemman ihonsävyn omaavia. Mulla tämä näyttää nyt aika huomaamattomalta, mutta tiedän, että Flamingo tulee olemaan mun ens kesän lempparisävy, kun saa vähän rusketusta taas :)

Lakka levittyy hyvin, eikä se ole laihaa. Yhdellä kerroksella jäi hieman raitanen lopputulos, mutta kahdella sain siitä jo täydellisen. Kuivumisesta annan hieman miinusta, siinä meni turhan kauan. En käyttänyt alus- tai päällilakkoja, ja silti lakka on pysynyt kynsissä yllättävänkin kauan! Aivan kymppi tuote, suosittelen

Toisena arvostelussa on Double Hit Lip, sävyssä Pink Punch.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Putkilosta löytyy yhdestä päästä huulipuna, toisesta päästä huulikiilto. Pink Punch on oikea Barbi-pinkki sävy, kirkas ja näyttävä. Kiilto tuoksuu hieman makealta, puna taas ei miltään. Huulikiiltoa on tuubissa 4ml ja punaa 2.5g

Huulipuna tuntuu hieman kuivalta levittäessä, mutta jälkeenpäin jotenkin onnistuu silti tuntumaan huulilla pehmeältä, kevyeltä ja kosteuttavalta. Pigmenttiä löytyy molemmista todella paljon! Aurinkoisella kelillä puna ja kiilto näyttävät paljon lämpimämmän sävyisiltä, kun taas pilvisellä todella sinertäviltä. Molemmat kestävät huulilla kohtuu pitkään, ei mitään negatiivista sanottavaa tästä duosta. Halusin saada kuvattua sävystä mahdollisimman aidon ja tältä kaksikko näyttääkin oikeasti, mutta niinkun sanoin, sävy vaihtelee :)

Mitä mieltä olitte joukon ensimmäisestä parista? Houkutteliko kumpikaan?
Mä tilaan mielelläni uudelleen LookBeautystä, kun siihen on taas aihetta. Tykkään todella paljon
jatkan muiden tuotteiden arvosteluja taas pian!
SHARE:

7 kommenttia

 1. Mmmm, huulikiilto ja -puna näyttävät herkullisilta ja kivoilta syksyn väripilkuilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ne kyllä on, huulilla noi tuntuu olevan vielä kirkkaamman sävyiset :)

   Poista
 2. Noita huulikiilto- ja puna-asioita oli tullut H&Mlle ja ainakin ensikokeilulla vaikutti ihan kelpoisilta. Ainakin se pinkki niistä kolmesta tarttui tosi kovaa kiinni huuliin eikä irronnut millään :-D Nude taas on vähän kuiva mutta ihan käytettävissä silti, varsinkin sen kiillon kanssa. Kirkkaanpunainen jäi vielä kauppaan ja sinne se saa varmaan jäädäkin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin näin sellaisen tummanpunaisen! Ohoh :o aika tujua. Aijaa, eksä tykkää punasesta vai? : D

   Poista
 3. Ihanan väristä tuo kynsilakka:)
  http://jr-myownwayofmylife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ihastuin sinunkin blogiisi! Niin paljon pinkkiä ja kaikkia söpöjä yksityiskohtia! :3 Vastasin kommenttiisi ja ota ihmeessä Official Crazy Cat Lady -kuva omaan käyttöösikin. :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig