tiistai 27. elokuuta 2013

Merenneito, My Little Pony vai yksisarvinen?

Tänä vuonna on ollut niin paljon hiustrendejä, että pää räjähtää! Vähänkö makeeta, kun saa värjätä päänsä kaikilla sateenkaaren väreillä jos haluaa! Voi myös värjätä hiuksensa vaikka homeen väriseksi, vai oliko se enemmänkin merenneitoa muistuttava sävy?
Ihmiset on varsinkin tänä vuonna löytäneet shokkivärit ja hiusväriliidut, niiden avulla hiuksiinsa pystyy taikoja monia ihania sävyjä! Mullakin on ollut tässä vuoden sisällä liilat hiukset ja turkoosi ombre. Molemmat sävyt on Directions merkkisiä ja maksavat n. 7-8e/purkki.


Image and video hosting by TinyPic

Mulla on parturiaika varattuna 14.9. ja pyydän Annalta, että värjää nyt loputkin hiukset vaaleiksi ja toivottavasti pystyy vielä lisäämään muuallekin vaaleaa. Vaalessa pehkossa kun näkyy paremmin kaiken maailman merenneitosateenkaariponioksennukset! Jos nyt samalla kertaa sillon lauantaina kävisin ostamassa lisää Directionsin shokkivärejä, että mäkin saan hiuksistani My Little Ponyn harjan/tukan :)

Kai täältä nyt löytyy muitakin pastelli/merenneito/värikkäiden hiusten faneja..?
SHARE:

6 kommenttia

 1. Itse ihailen kaikkia erikoisen värisiä hiuksia. Etenkin turkoosia ja siniset sekä lilat sävyt ovat mieleeni. Tyydyn ihailemaan niitä muiden päässä, sillä itselleni ne tuskin sopisivat :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko ihan varma? ;) onneks shokkivärit lähtee hiuksista kohtuullisen nopeaa pois, että kokeilemaan vaan! :) mun unelma olis kyllä ehdottomasti superpitkät tumman liilat hiukset.. *_*

   Poista
 2. Minä!
  On tullut värjäiltyä kyllä moneenkin otteeseen vaaleenpunasella, ja kun tää ruskea dip dye lähtee, niinv aaleenpunanen tekee paluun mintunvihreillä raidoilla.

  Se vaan on niin helppo laittaa päähän, ja jos ei tykkää, niin kuluu helposti pois, mutta jos sitte tyksästyy, niin on sitä maskeilla aika helppo ylläpitää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Oiii, kuulostaa kauniilta^^ no sä sen sanoit! Sillon kun mulla oli liilat ja turkoosit hiukset, olin päiväkodissa töissä ja voi että kun lapset tykkäs! ;D

   Poista
 3. moikka, kirjoitit joskus siitä arganöljystä, mitäs mieltä oot nyt pidemmän ajan jälkeen, oisko tilaamisen arvoinen tuote? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kyllä oon ollu ihan tyytyväinen, se tuntuu kosteuttavan ihoa niin paljon ja muutenkin ravitsevan. On se hiuksissakin ollut tosi ihana, pehmentävä! :)

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig