maanantai 10. kesäkuuta 2013

Moroccanoil Light

10.4.2013 kävin Hair Company nimisessä parturissa täällä Vaasassa ja hiukset koki pienen muodonmuutoksen. Pohjasävyksi tuli semi vaaleanruskea ja otin vaaleita raitoja, kohti blondiutta siis mennään. Kirjoitin kokemuksesta jutun tänne ja postauksesta löytyy ennen ja jälkeen kuvia, ne pääsee kurkkaamaan täältä → click!

Nyt sitten viime lauantaina, eli 8.6. kävin taas Annalla laittamassa lisää vaaleita raitoja ja värjäämässä tyven (2kk meni jo?). Ilokseni mun pohjasävy oli vaalentunut auringossa, joten saatiin tällä kertaa laittaa vähän vaaleampaa sävyä tyveen. Käskin Annaa laittamaan mahdollisimman paljon lisää raitoja, kunhan musta ei tule kokonaan blondia.
Tomin mukaan "jos susta tulee ihan blondi, niin että hiukset on yks sävyset, ei oo kotiin tulemista" : DD ei tullut!

Anna pesi ja hoiti mun hiukset taas ihanilla Moroccanoilin tuotteilla. Kyselin tuotteiden hintoja; 100ml Moroccanoil hiusöljyä maksoi 49€ ja 25ml 14€, vihdoin oli myös mun vuoro ostaa tätä kuuluisaa öljyä! Anna kertoi, että mun vaaleille hiuksille nyt sopii paremmin tämä Moroccanoil Light versio, koska se original voi olla turhan paksua/raskasta ja voi myöhemmin kellastuttaa vaaleaa hiusta jonkin verran. Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

En oo vielä kerinnyt kokeilla öljyä, mutta kun oon sitä jonkin aikaa käyttänyt, kirjoitan varmasti siitä jutun tänne :) Mä itse rakastan näiden Moroccanoilin tuotteiden tuoksua, se on omalla lailla raikas, mutta silti pehmeä ja makea. Voisin kuvitella, että monia etoo tämä tuoksu. En oo koskaan haistanut mitään näin erilaista tuoksua!

Laitan kuvia uusista hiuksistani heti kun vain kerkeän ja mielellään niin, että joku muu ottaa kuvat. Se voi tarkoittaa sitä, että joudun odottamaan kuvia vielä yli viikon, koska Tomi tulee tänne vasta 19. päivä :( mutta nyt, hyvät yöt ♥♥


translation // On saturday I went to my hairdresser to touch up my roots and get more highlights. I'm blonder now (yay!) and I will post some pictures of my hair later. I also finally bought Moroccanoil treatment, the light version. Haven't tried it yet, but it smells so nice ♥♥ I'll let you know what I think/like about the oil later! :)
SHARE:

2 kommenttia

 1. Oi kuinka ihana blogi sulla on!:) Kirjotat tosi kivasti ja täältä sai kivoja ideoita!:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, toivottavasti viihdyt blogin parissa^^
   Käyn katsomassa sunkin blogin :)

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig