tiistai 11. kesäkuuta 2013

Ja se uusi tuote on..

Nyt saatte tietää, mikä uusi tuote on tullut markkinoille ja miltä merkiltä. Valitettavasti tämä ei kyllä ole vielä päätynyt Suomeen asti, mutta niinkun monet muutkin tuotteet, niin eiköhän tämäkin pian.

Maybelline the Falsies Big Eyes Mascara, by Volum' Express
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
"Why You'll Love It
Now get bigger, wide-open eyes with 360 degrees of lash glam volume! The Upper Brush pushes lashes over the top while the lower Micro-Brush grabs every tiny bottom lash for a full circle effect.

For Best Results
Apply the Upper Brush against the top lashes and sweep from root to tip until a clean, voluminous look is achieved, followed by the lower lash line using the Micro Brush. Do not let dry between coats. Removes with soap and water or with Maybelline® Clean Express!® Classic Eye Makeup Remover."


Eli Maybellinelta on tullut jenkkeihin uusi ripsari. Kaksi harjaa, tarkoitettu ylä- ja alaripsille. Sävyinä Very Black, Blackest Black ja Brownish Black. Vedenkestävänä tätä löytyy myös.


Image and video hosting by TinyPic

Sitä mä ihmettelen, ettei Maybellinen Color Whisper huulipunat oo vielä tulleet tänne :'(

translation // The new product is from Maybelline and it's called Maybelline the Falsies Big Eyes Mascara!
SHARE:

7 kommenttia

 1. Onkohan The Mega Plush (uusi perheenjäsen Colossalin, Falsiesin ja One by Onen perheeseen) tullut myöskään Suomeen?:o Lontoossa sitä myytiin, ja sieltä hankin. Tän ripsarinkin oon nähny jo jollain, hitsi kun en muista kellä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en usko että on tullut, sanosin 90% varmuudella ettei. Mut hei, sitä löytää Feeluniquelta alle kybällä! :) aijaa, wau!

   Poista
  2. Juuh, omani maksoi £ 7,99 :)

   Poista
 2. Tota ripsiväriä voisin haluta kokeillakin, en oo raaskinu ostaa Cliniquen bottom lash mascaraa ja toi pikkuharja on houkutteleva :D Ja NIINPÄ, mäkin oon surkutellut color whisperien perään, eikö ne tuu tänne ollenkaan?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama juttu, se Mega Plush on kans niin I-H-A-N-A-N värinen, että jo se pakkaus houkuttelee mua :'D joo mä EN ymmärrä! Mutta, oliko niin että tän vai ens kuun aikana niitä tulee UK:n puolelle, ehkä mekin voidaan sitten ainakin tilailla niitä jostain :) toivotaan parasta!

   Poista
 3. Menin tosiaan heti tsiigailemaan edellisen postauksen jälkeen Maybellinen sivuja (ja arvasinkin, että tästä varmaan kyse). Mutta mikä nostalgia sieltä paljastui, kun esitellä oli jotain ihan ikivanhoja tuotteita. Ja mä löysin mun ihka ensimmäisen ripsarin! Olin jo ihan unohtanut miten hirveä se Lash Discovery oli, kun äiti ei antanut ostaa mitään megatuuheuttavaasuperripsaria. : D NOSTALGIA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;D jahaa! Voooi hihihi^^ mun eka ripsari muistaakseni oli Maybellinen Great Lash. Hyvä, muttei pidennä eikä tuuheuta paljoa : D

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig