torstai 13. kesäkuuta 2013

Hiusten muodonmuutos part. 2

Mulla oli yläasteella vaaleat hiukset, mutta yhden pesun jälkeen ne muuttui sellaseksi toffeen vaaleaksi/kellertäväksi ja oli todella huonossa kunnossa. Vielä muutama kuukausi sitten sanoin Tomille, ettei musta enää koskaan tuu blondia. Joo, toisin tosiaan kävi. En ookaan tajunnut, miten helppoa lopulta on saada vaaleat hiukset. Helppoa ainakin parturissa; siellä mulle on lisätty vaaleita raitoja ja oon koko ajan pitänyt todella hyvää huolta hiuksistani, eikä ne ole kuivuneet tai muutenkaan huono kuntoiset.

Tottakai parturissa käynti maksaa, mulla on raidat ja tyven värjäys maksanut 100€, mutta mä oon sen mielelläni maksanut. Anna on todella taitava työssään ja luotan siihen täysin. Itse en osais raitoja laittaa, tyven värjäyksestä puhumattakaan. Enkä tiedä, millä väreillä lähtisin mitään tekemään. Kiitos siis Annalle! :)
Jos et vielä ole lukenut mun hiusten muodonmuutoksesta, eli ensimmäisestä askeleesta kohti blondiutta, klikkaile itsesi tänne → click! Sieltä löydät ennen ja jälkeen kuvia, parturini tiedot ja nettisivut, ja muuta kivaa.

Pari kuukautta sitten kävin Hair Companyssa laittamassa ensimmäiset vaaleat raitani ja nyt kävin taas uudelleen. Sanoin vaan, että tyven värjäys ja mahdollisimman paljon lisää vaaleita raitoja. Se aiempi ruskea pohjaväri oli vaalentunut auringossa huimasti, joten saatiin laittaa nyt paljon vaaleampi sävy tyveen, jee! Tällä hetkellä mulla on siis beiget/kullan vaaleat hiukset, alta pilkottaa vaaleanruskeaa sävyä ja uudet raidat on todella vaaleita.
En saanut kuvattua mun hiuksia kovin hyvin, mutta toivottavasti saatte jonkun käsityksen, mihin suuntaan mun hiukseni on nyt muuttuneet :)
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Oon todella tyytyväinen nykyiseen päähäni, mutta jo päivässä totuin tähän ja haluan taas lisää vaaleaa hiuksiini.. Näin siinä taitaa monille käydä :')

translation // I went to my hairdresser to get more blonde highlights and this is how my hair looks now. It's a lot more lighter and I loooove it!
SHARE:

7 kommenttia

 1. On kyllä kaunis sävy!
  Mua vähän harmittaa, kun vuosi sitten taisin värjätä hieman tummemmaksi. Tuolloin olin juuri saanut oman sävyn takaisin hiuksiin, mutta vissiin joku aivopieru siinä sitten. Puoli vuotta sitten vaalensin latvat ja pian sen jälkeen kevyt vaalennus koko reuhkaan peittämään sitä kummallisen näköistä juurikasvua, jonka se hieman tummempi kevytsävyte oli jättänyt jälkeensä. Tällä hetkellä siis todella öö mielenkiintoinen sateenkaarisävy hiuksissa pitkin matkaa.... Whyyyyy..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiitos! :)
   Ohoh, no mutta mun mielestä on ihan kiva, että on muutamaa eri sävyä hiuksissa, ettei oo yks tasasävy. Sun pitää inspata weheartit ssa ja googlessa ittes ja taikoa uudet hiukset ;)

   Poista
  2. Haha no joo monivärit on jees, kunhan ne ei oo horisontaalissa kuten mulla tällä hetkellä : D

   Poista
 2. Aivan ihanat hiukset! Kaipaisin omaankin tukkaani tuollaista elävyyttä. Ajattelin aloittaa projektin luopumalla asteittain mustasta väristä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos^^ vaihda sävyä ihmeessä, kesällä onkin jotenkin paljon kivempi olla vähän vaaleammalla tukalla :)

   Poista
 3. Tosi hyvältä näyttää, tykkään noista raidoista! :)

  VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig