Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

100% puhdas Arganöljy

Mitä on arganöljy?
Arganöljy valmistetaan arganpuun (argania spinosa) pähkinöistä ja nämä puut löytyvät Marokosta asti. Olet varmasti nähnyt nimen "Moroccanoil" monessa yhteydessä ja kysehän on tästä arganöljystä. Arganöljy sisältää tärkeitä rasvahappoja ja siinä on korkea E-vitamiinipitoisuus. Arganöljyä käytetään mm. kuivan ihon, palaneen ihon, aknen ja psoriasiksen hoitoon. Öljy on syväkosteuttavaa, ravinnerikasta ja sillä on todettu olevan ihoa elvyttävä ja ikääntymistä uhmaava vaikutus.
Lisää tietoa arganöljystä löydät täältä → click!

Minäkin vihdoin ostin Moroccanoil Treatment Light -hiusöljyn parturistani ja luin myöhemmin, että kyseinen tuote sisältää hyvin vähän tätä pääainetta, eli arganöljyä. Ja jos totta puhutaan, en silloin vielä tiennyt, että Moroccanoil edes tarkoittaa ja on arganöljyä.. Otin siis selvää tästä arganöljystä ja tilasin itselleni 100% puhdasta luomulaatuista arganöljyä.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Tilasin Born to Bio -merkkistä öljyä Kauneudenmaailma.fi nimisestä verkkokaupasta. Toimituskulut olivat 3.90€ ja 50ml öljy 15.90€. Verkkokaupan ja öljyn sivuille pääset tästä → click!

Oon käyttänyt öljyä n. viikon ajan. Laitan sitä joka yö kasvoille pienen määrän ja aamulla iho on aivan ihanan pehmeä ja kosteutetun oloinen. Ensimmäisen kerran jälkeen iho oli myös puhdistunut huomattavasti ja parempaan päin mennään joka päivä :) en valehtele! Koskaan mun iho ei oo ollut näin pehmeä ja elävän näköinen. Laitan tätä myös suihkun jälkeen hiuksiin, heti kun oon kuivannut ne hiustenkuivaajalla. Laitan öljyä aika reilusti, mun vaalennetut hiukset oikein janoaa tätä! Öljyllä saa myös hiuksista aivan ihanan pehmeät♥♥

Tähän asti oon ollut vain tyytyväinen arganöljyyn! Meikin alle ei tämä ainakaan mulla koskaan sopisi, koska öljy ei imeydy riittävän nopeasti eikä jätä mieluisaa pintaa, johon haluaisin meikin laittaa päälle. Haluan vielä ehdottomasti kokeilla sekoittaa öljyä esim. vartalorasvan sekaan.

Kertokaa mulle, ootteko kokeillut arganöljyä ja mitä tykkäsitte? :)
Ja älkää vain luulko, että hyötyisin mitenkään (rahallisesti jne) tästä postauksesta! Mainitsen kyllä asiasta, jos näin on. Voitte ehdottomasti luottaa sanaani.

Kommentit

  1. Käytän kans arganöljyä kasvoille, joka ilta ihan muutaman tipan sekoitan yövoiteeseen. Mun iho tykkää kans ihan älyttömästi tästä. Nyt viikonlopun reissulla ei ollut argan mukana ja kyllä sen ihosta heti huomas ku ei yhtenä iltana laittanut öljyä. Hiuksiin en oo tätä puhdasta argania kokeillut, ku pelkään, että ois vähän liikaa mun hiuksille. Mutta kasvoille voin suositella kyllä ihan kaikille kuivasta rasvoittuvaan ihoon. Ja ei tarvi ees pelätä, että rasvoittuva iho menis tukkoon, ei ainakaan mulla oo mennyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan, oonkin unohtanu kokeilla sekoittaa sitä yövoiteeseen! : D
      Joo voin kuvitella, että iho on heti erilainen ilman tätä. Vähän huono kun munkaan pullossa ei oo korkkia :/ onneks mullakaan ei oo mennyt tukkoon!
      Kokeile ihan vähän latvoihin :)

      Poista
  2. Sekoitan muutaman tipan aamuisin seerumin sekaan ja kyseinen yhdistelmä sopii loistavasti myös meikin alle!(seerumi imeyttää öljyn!)

    VastaaPoista
  3. Kiitos vinkistä, tilasin tuota samaista öljyä ja I LOVE IT <3
    Aivan mahtavaa, mun hiukset.......ne on jonkun muun!!!
    Ja kädet ja vartalo ihanan pehmeet!!
    Kiitos sulle miljoonasti vinkistä!!!

    VastaaPoista
  4. Waau mahtavaa kuulla! :) Oi ole hyvä vain!^^

    VastaaPoista
  5. Voiko tuota käyttää myös ns hiusnaamiona? Esim jos laittaa reilun määrän puol tuntia ennen pesua ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm tuohon en osaa vastata, mutta suosittelen kookosöljyn testaamista tuohon tarkoitukseen :) Sitä kun lotraa koko pään täyteen ja antaa muhia ainakin sen 30-60min, ja käy sen jälkeen normaalisti pesemässä hiukset.. Lopputuloksena on aivan ihanan pehmeät hiukset!

      Poista
  6. Onkohan tämä Born bio:n argan öljy oikeaa argan öljyä...sillä argan öljy ei ole mitään halpaa ja se tehdään Marokossa ei Ranskassa kuten purkissa näkyy lisäksi sitä säilytetään tummassa lasipullossa. Minulla on itsellä tämä sama purkki sekä John Masters Organicsin samainen argan öljy ja se oli paljon kalliimpi, koska aito öljy on todellakin englanniksikin kutsuttna "liquid gold". tietääkö kukaan? Kiinnostaisi kovasti.

    T.Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tämän pitäisi olla täysin aitoa, puhdasta Argan öljyä! :) Born to Bion sivuilla lukee "INCI Argania Spinosa Kernel Oil* (*organic farming)".
      Uskon, että monesti tavara on pulloissa samaa 100% arganöljyä, mutta hintaerot on markkinointiosaston keksimiä. Kalliiksi brändätyt merkit myyvät aina kaikki tuotteensa kalliilla ja usein kuluttajat uskovat ostavansa muita (halvempia) merkkejä parempaa laatua ihan jo hinnan perusteella.
      Halvempi hinta ei onneksi aina tarkoita, että tuote olisi silti yhtään sen huonompaa :) Mä itse luotan siihen täysin, että Born to Bion tuotteet ovat juuri sitä, mitä sivuilla niistä kerrotaankin.

      Enempää en osaa auttaa asian kanssa, mutta suosittelen Googlea kaveriksi^^

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake