tiistai 21. toukokuuta 2013

Kone Helsinki

Heipsuli. Mulla on tässä hyvin aikaa bloggailla rauhassa kun Tomi lähti töihin yövuoroon. Huomenna lähdetäänkin kotia kohti. Eilen shoppailtiin Ikeassa ja Ideaparkissa, aika kumminkin loppui kesken Tomin yövuoron takia, joten lähdettiin tänään vielä uusiks Ideaparkiin. Meinasin pyörtyä, kun näin New Yorker -vaateliikkeen! Suu auki tuijotin kauppaa, se oli täynnnnnä vaatteita! Innostus kyllä lopahti, ihan kivoja paitoja noloilla teksteillä, järkkyjä pitkiä/leveitä paitoja, huonosti istuvia bikineitä ja mitä kaikkea. Löysin mä onneksi tosi kauniin käsikorun ja sinisen topin :)

Vaasassa oli hetken aikaa Tokmanni ja sillon siellä ei ollut mitään kivaa. Nyt oli pakko käydä Ideaparkin omassa ja mitä mä löysinkään.. Ihania (Flormar) Kone Helsingin kynsilakkoja miljoonissa eri sävyissä! Rakastuin niin moneen sävyyn, mutta päätin jättää suurimman osan kauppaan, koska en kumminkaan tuu käyttämään niitä :( Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Ostin kolme lakkaa hintaan 5€, jos oikein muistan. Pinkki shimmerlakka on mammalle ja muut mulle. Liilan sävyn nro on U28, lakka kiiltää kaunista vaaleanpunaista/pinkkiä shimmeriä, joka ei nyt näy kunnolla kuvasta. Tumman korallin sävyn nro on P08, sävy on kirkas tumma koralli? :D Punertavassa/pinkissä shimmerlakassa on myös hopeisia hippuja, sävyn nro on 015.

Loppuun vielä iltaa piristäviä giffejä ;)

SHARE:

3 kommenttia

 1. Hahaha toi kissa! : DD
  Katselin kanssa, että oli tullut uusia sävyjä paikalliseen RobinHoodin alelaariin. Ilmeisesti jotain kesäsävyjä, oli ihan käyttiksen näköisiä kirkkaita värejä ilman shimmeriä (jes!).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo perus, kissat on mahtavia ;) Ooo! Mä en oikeen tykkää shimmerlakoista, vielä vähemmän sellasista kuultavista, jota yleensä näkee mummoilla : D mut joskus on kiva taikoa ittelle kunnon kiiltävät shimmer/glitterkynnet :)

   Poista
  2. Joo siis mummot + shimmer! Yleensä vielä joko sininen, vihreä tai iki-ihana marjaisa punainen. : D

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig