torstai 16. toukokuuta 2013

Keskisten ostoksia

No morjens! Jessus, ollu n. kuukauden "blogitauko". Oon tän ajan viettäny muissa merkeissä. Oon nauttinut lämpimistä päivistä, reissannu Tampereella ja Keskisillä, nähny kavereita, kannustanu Leijonia ja sen semmosta. Oli muuten hieno peli äsken, hyvä SUOMI!

Meillä tosiaan loppuu vuokrasopimus kesäkuun lopussa ja ollaan katteltu, josko löytyis ihan omakin kämppä. Muutetaan tähän naapuriin kesän ajaksi, syksyn alussa viimeistään olis hyvä olla jo oma kämppä :) huomenna suuntaan taas Tampereelle ja sen jälkeen vietellään Tomin (vai pitäiskö matkia muita bloggareita; T:n..) synttäreitä ja meidän vuosipäivää. Eli jotain sellasta kuuluu tänne päin.

Käytiin viime lauantaina Tiian kanssa Keskisillä. Lähdin pääasiassa hakemaan sieltä lisää kuivashampoota ja suihkugeeliä. Kuivashampoota löytyi, mutta mun himoitsemaa tuoksua suihkugeelistä ei löytynyt ja toiset haisi tosi pahalta :( ei se mitään, löysin silti kaikkea muuta kivaa! Image and video hosting by TinyPic
Keskisten vaatepuoli on huimasti parantunut! Sieltä edelleen löytyy niitä kivoja mummokuteita, mutta niiden vieressä loisti hurja määrä kauniita edullisia nuorten vaatteita + only + vila jnejne. Viime kerralla Keskisillä näin Fiorellan merkin, ja sillon siellä oli aivan järkkyjä kuteita. Nyt siellä kuitenkin oli ihanan neon värisiä paitoja ja löysinpä sieltä itselle täydelliset farkutkin hintaan 39€. Oon viimeks omistanut ihka oikeat farkut ehkä yläasteella?
Shoppailtiin Tilun kanssa 5h väsymättä ja aikakin loppui kesken, koska kaupat meni kiinni :( multa jäi kokonaan leffa ja pelipuoli katsomatta, samaten elektroniikka. Onpahan "hyvä" syy käydä siellä pian uusiksi..
SHARE:

2 kommenttia

 1. Welcome back! =)

  Olisi tarjolla haastetta:

  http://meikkimonsterinmaailma.blogspot.fi/2013/05/haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia : D voi kiitos, mä käyn katsomassa! :)

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig