lauantai 6. huhtikuuta 2013

Real Techniques siveltimet

Heipsun sinne! Nyt tulis juttua uusista siveltimistä!
Tilasin
iHerbistä (linkki) muutama viikko sitten kaksi sivellintä ja yhden ihonhoitotuotteen. Näitä siveltimiä löytyy nykyään monistakin nettikaupoista, esim. LookFantastic, Feelunique, Pretty jne. Halusin ehdottomasti omani tilata iHerbistä, koska siellä ne on halvimmat.

Siveltimethän on siis nämä Youtubessa suosiossa olleet Real Techniques siveltimet. Kaiken takana seisoo nainen nimeltä Samantha Chapman, eli
pixiwoo (linkki) Youtubessa.

Real Techniques Expert Face Brush
Image and video hosting by TinyPic Tällä hetkellä iHerbissä hinta tälle on 7.06€
Ostin tämän, koska oon kyllästynyt Sigman F80 kabuki siveltimeen. Levitän sillä meikkivoiteeni ja halusin nyt kokeilla jotain erilaista ja kevyempää harjasta. Stippling sivellin kuulostaisi tässä tapauksessa loogiselta vaihtoehdolta, mutta Expert Face Brushia on kehuttu ympäri nettiä niin paljon, että päädyin silti tilaamaan sen meikkivoidetta varten.

Siveltimen harjakset ovat unelman pehmeät, sopivan jämäkät ja niitä on paljon. Oon niin tottunut Sigman siveltimeen, että sain sillä meikkivoiteeni levitettyä ihan hetkessä (ongelmaihon peittämiseen tarvitaan aikaa ja vaivaa). Tällä kestää näin muutaman viikonkin käytön jälkeen meikkivoiteen levitys kauemmin, mutta paremmin.

Levitän meikin pitkin vedoin ja taputtelemalla. Lopputulos on yllättävän kevyt ja näyttää aina hyvältä. Oon ollut todella tyytyväinen tähän siveltimeen ja F80 on jo unholassa.


Real Techniques Stippling Brush
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Tällä hetkellä iHerbissä hinta tälle on 7.84€
En oo enää varma, minkä takia tämän tilasin. Ehkä sen takia, etten omista ainuttakaan tällaista sivellintä? Harjaksien tumma osa tuntuu ihanan sileältä, mutta valkoinen osa on pisteliäs eikä ollenkaan niin pehmeä. Ei tunnu kivalta tökkiä kasvoja tällä..

Noh, halusin koittaa tätä voidemaiselle poskipunalle, koska mulla ei ole ollut mitään sivellintä siihen käyttöön. Ei toiminut, poskipuna levittyi pois! No mites normi puuterinen poskipuna? Sama ongelma! En saanut tätä toimimaan poskipunien kanssa, mitä ihmettä? Mun täytyy koittaa tätä vielä meikkivoiteelle ja jos sekään ei toimi.. Huh, ehkä pitäisi koittaa myydä se eteenpäin :/


Näistä kuvista näkee siveltimien muodot ja pituudet. Ja kun nyt hifistelyn makuun pääsin, niin siveltimet on alaosasta harjasten päätyyn 15.5cm pitkiä.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Näistä kahdesta siveltimistä löytyy Samanthan videot:

Tykkään siis todella paljon Expert Face Brushista ja oon happyhappy, että tilasin sen. Oon kuitenkin aikankin vielä pettynyt Stippling Brushiin, mutta toivottavasti se vielä osottautuu mahtavaksi johonkin muuhun juttuun. Tuun kyllä vielä tilaamaan muitakin siveltimiä tältä merkiltä, sen verran mulla on uskoa näihin :)

translation // I ordered Real Techniques brushes from iHerb. I love the Expert Face Brush! It's incredibly soft and applies my foundation perfectly. I didn't like the Stippling Brush though, it's not that soft at all, and it only smudges cream and powder blushes when I try to apply them :( I still need to see, how it works for applying my foundation.
SHARE:

4 kommenttia

 1. Olen itsekin harkinnut vakavasti näiden tilaamista.. Kiitos siis arviosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! :) mun todellakin vielä täytyy antaa uus mahdollisuus tuolle yhdelle siveltimelle, toivottavasti saan sen toimimaan :/

   Poista
 2. tuleeko iHerbistä tilatessa tulleja?? kun tilaisin sieltä real techniquesin siveltimiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu iHerb toimittaa EUn ulkopuolelta tuotteet, että paketti voi jäädä tulliin :)

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig