keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Neuvoja ja kokemuksia tänne, kiitos!

Moi! Nyt mä hipsin tästä suihkuun ja kokeilen taas sitä Macadamianin naamiota, niin pääsen kirjottelemaan siitä tänne kunnon jutun :) oon harkinnut ostavani kookosöljyä ja kokeilla sitä hiuksiin. Onko siellä kookosöljyihmisiä kuulolla? : D olisko neuvoja, miten käyttää kookosöljyä hiuksissa jne? Oon yrittänyt etsiä kosteuttavia hiusnaamioita, mutta ennenkun sorrun tilaamaan jotain summissa, niin olis ehkä ihan järkevää ensin koittaa tuota kookosöljyä. Palaillaan
SHARE:

7 kommenttia

 1. Itse olen kokeillut kookosöljyä hiuksiin ihan hyvin tuloksin.

  Laitan öljyä aika runsaasti kuiviin hiuksiin yleensä ennen saunaa. Ennen saunaan menoa kastelen hiukset ettei ne kärähdä, öljy ei myöskään siinä vaiheessa lähde minnekään. Sitten vaan saunaan! Itse en viihdy saunassa varmaan 10 min enempää, joten sen jälkeen pesen hiukset normaalisti.

  Hiuksista tulee hoidetut, mutta eivät sellaiset silikonisen pehmeät tietenkään, mitä itse hoitsikalta toivon. Kookosöljyä voi laittaa myös pestyihin hiuksiin, mutta todella vähän, muuten look karahtaa rasvaletin puolelle.

  Summa summarum: toimii hyvin jos ei kaipaa silikonista pehmeyttä :)

  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooi kiitos ohjeesta! :) tätä täytyy kokeilla. Voiskohan öljyä pistää hieman myös hiusnaamion sekaan?

   Poista
  2. Kyllä uskon, että voi myös sekoittaa hiusnaamioon. Tosin itse en kovin silikoniseen ja valmiiksi jo hoitavaan sekoittaisi, mutta kosteuttavaan yms. toimisi varmaan paremmin. En siis ole kokeillut sekoittaa öljyä ja naamiota, sillä käytän viikon aikana kerran normaalia hiusnaamiota ja toisen kerran kookosöljyä. Niin kuuppa pysyy kunnossa :)

   Johanna taas

   Poista
  3. Aivan, kuulostaakin ihan järkevältä. Okei! Mä varmaan tänään lähden metsästämään kookosöljyä :) kiitti vinkeistä!

   Poista
 2. Mä heilun joskus kotona öljyhoito päässä melkein koko päivän - niin kauan kuin mahdollista mutta tietty vain sillon kun tiedän ettei tarvii lähteä mihinkään :D Öljyä (oliivi/kookos/aprikoosi) hiuksiin, muovinen hieno suihkumyssy päähän ja sen päälle vielä turbaanipyyhe ja antaa muhia! Talvella hieron usein myös päänahan sillä öljyllä kun oon niin kuivaihonen :)

  VastaaPoista
 3. Ihania tuotevinkkejä saa täältä sun blogista :) Liityhän munkin lukijaksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva kuulla, toivottavasti viihdyt blogin parissa :) mä käyn katsomassa sun blogin!

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig