tiistai 16. huhtikuuta 2013

BeautyBayn alet ja Macadamia Natural Oil

Helouhelouu. Blogissa ei oo viikonlopun aikana tapahtunut mitään, koska lähdettiin taas Tampereelle. Muru kävi kirjottamassa sopparin ja samalla pääsin ekaa kertaa käymään Hullareilla! Huh sitä porukan määrää : D löysin äidille pari äitienpäivälahjaa ja itelle pari kivaa juttua, joista kyllä kirjottelen blogiin.

Mun kampaajakäynnin jälkeen oon himoinnut Moroccanoilin kosteuttavaa shampoota ja hoitsikkaa, ja ehkä myös sitä Styling Creamia. Mikään nettikauppa ei lähetä kyseisen merkin tuotteita UK:n ulkopuolelle ja Stockalla olisi ollut Moroccanoilin tuotteet alenuksessa hyvään hintaan.. En mä kyennyt ostamaan mitään, sairaan hintasia ne silti oli!

Oon tilannut Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque hiusnaamion ja Healing Oil Sprayn monta kuukautta sitten, ja rakastunut molempiin. Moroccanoilin kuuluisan öljyn hinta hipoo pilviä; 100ml on vähän alle 40€ netissä ja Macadamian merkin vastaava öljy 125ml on vähän alle 25€ BeautyBayssä. Tilasin öljyn tilasta tuon spray version, koska se on kevyempää ja se oli tarjouspaketissa tuon naamion kanssa.

Öljysuihke on ihan huippu ja edullinen, se saa hiukset tuntumaan mahtavan sileiltä ja pehmeiltä, ja antaa kiiltoa oikeen kunnolla.
En pysty elää ilman sitä :O Naamiota oon tyhmänä yrittänyt säästellä, enkä enää muista siitä kokemuksia. Muistan kyllä, että se jätti hiukset oikein pehmeiksi. Se on varmasti aivan yhtä hyvä naamio, mitä Moroccanoilin kuuluisat naamiot! Nekin on ihan sairaan hintaisia, niinkun öljykin.

Netissä on paljon vertailuita Moroccanoilin tuotteisiin ja Macadamian tuotteet oli yksi niistä. Mä oon ollu tosi tyytyväinen Macadamian öljyyn ja naamioon, ja siksi nyt tulikin ilmoittelemaan tänne hyvistä tarjouksista netissä! BeautyBayllä on alet taas meneillään ja sieltä lähtisi esim. tuo Healing Oil Spray
(click!) ja Deep Repair Masque (click!) niin hyvään hintaan :)

Healing Oil Spray: 60ml - 12.12€, 125ml - 18.84
Image and video hosting by TinyPic

Deep Repair Masque: 30ml - 3.35€, 100ml - 10.28€, 250ml - 21.16€, 500ml - 31.95Image and video hosting by TinyPic

Öljy kestää todella kauan, mullakin on vasta melkein puolet pullosta mennyt monen kuukauden aikana. Ja tuo naamio, 250ml hinta on todella edullinen, mutta entäs tuplamäärä sitä? Vielä halvempi litrahinnalta :O


Teen tosiaan vielä jutun tänne noista tuotteista, mutta jos tällä välin on jotain kysyttävää näistä, kysykää ihmeessä! :) ihanaa tiistain jatkoa
SHARE:

4 kommenttia

 1. Voi että mun tekis mieli tilata kokeiluun tuo naamio, aika varmasti toimis myös kuivalle luonnonkiharalle! Pihinä tekis mieli ottaa isoin litrahinnan takia, mutta kun aina on se vaara että oon allerginen tai ei vaan toimi.. Voi mitkä ongelmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimii varmasti, mulla myös on kuiva pehko ja sellainen luonnonlaineikas : D voit kokeilla tilata 100ml ekaks. Jos ei onnaa niin olipahan edullinen ja sen varmasti ostais joku sulta pois :) mikä muuten on sun lempparinaamio hiuksille?

   Poista
  2. Nauratti toi luonnonlaineikas kun vasta avauduin siitä että vasta mun pehkoa saa kutsua luonnonkiharaks :---D Mutta ehkä mun tosiaan on otettava toi kokeiluun, niin monet on sitä hehkuttanu! Oon tosi pitkään käyttäny hiusnaamioina öljyjä: kookos-, aprikoosi- ja oliiviöljyä :)

   Poista
  3. Ah aivan! : D joo mulla ei oo kiharat, enemmänkin laineet, mutta pörröset ja kuivat. Joutuu turhankin usein suoristinta käyttää :( kokeile ihmeessä, toivottavasti sulle ei tuu mitään allerg. reaktioita siitä! :) aivan, täytyy nyt kans kokeilla oliiviöljynaamiota ja ostaa kookosöljyä!

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig