tiistai 19. maaliskuuta 2013

Random selitystä

Sommoro. Tää päivä alkoi mahtavasti. Heräsin joskus klo 10 jälkeen ovikellon soittoon ja Tomi kävi avaamassa oven. Tiesin heti, että posti toi vihdoin pakettia. Iik, sieltä tuli mun MUA meikit! Tilasin kaverin kanssa MUA:n verkkokaupasta www.muastore.co.uk meikkejä ja paketilla kesti tulla pikkasen päälle viikko, jos laskee mukaan viikonloput. Otan huomenna meikkuleista kuvia, ainakin vielä kaikki näyttää erittäin hyvältä ;)

Siinä sitte samalla mietin, että tulis jo mun eka iHerb tilaus kans, sillä on menny jo n. pari viikkoa about. Oon myös taas kerran voittanut jotain, Garnierin BB-voiteen heidän FB kilpailussa, sen pitäis tulla tällä viikolla. Sitten satuin ihan vahingossa kurkata FB ssä viestien "Muut" osioon, jonne tulee viestejä, joista ei tule ilmoitusta. No siellähän oli eräältä bloggaajalta viestiä, että oon sen blogiarvonnassa voittanut huulirasvan. Apuva! Kyllä nyt mua palkitaan oikeen olan takaan.

Eipä mee kauaa, kun hampaasta irtoaa vanha paikka. Siihen loppui hyvä päivä. Blaah, koko ajan pientä ressiä, että voinko saada yksityiselle vielä täksi viikoksi ajan :/ no ei siitä sen kummempaa sitte.. Image and video hosting by TinyPic
Jotain turhaa kuvaa Hennesin kasvonaamioista. Eihän ne maksa kun 0.95€, se on hyvä syy ostaa niitä. Kokeilin mustikkanaamiota, tuoksu muistutti mieleen vanhan granaattiomena naamion tuoksun Hennesiltä, hyi. Naamion väri oli kun jotain halvan kuultavan pinkin huulipunan väristä, hyi. Iho tuntui kuivalta ja kiristävältä naamion jälkeen, eikä se meinannut lähteä kunnolla. Kai tuo ihan ok on, uudestaan en osta. Toivottavasti kookosnaamio olis parempaa!
SHARE:

4 kommenttia

 1. Haha ja mä ku just tosta kuvasta hiukoilin tota mustikkaa.. mut jos on niiin hyi ni en edes harkitse.. sitä paitsi, oon asettanu itteni muutamaan ostolakkoon, mm. naamioiden ostolakkoon! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no ei se itse naamiona niin hyi ollu, muttei kumminkaan lähellekään mun lemppari :S ostin kesällä Keskisiltä jotain randon mustikkanaamiota samantyylisessä pakkauksessa, ja se vasta täydellisyyttä hipoi! Täytyy tänne ottaa siitä kuvaa :)

   Voih ;D nyt kans ku mulla loppui työt, aion käyttää paljon nykysiä tuotteita pois ja olla ostamatta kaiken maailman "kyl mä tarviin tota mehua" ostoksia :'D

   Poista
  2. Joo no mä asetin aluks itelleni kynsilakka ostokiellon (sen jälkeen tänne on kotiutunu vaan öö 6 lakkaa, tosin puollustuksena, ainaki pari niistä ihan ilmaseks!) ja sit tuli se ripsarikielto kun näin sen videon minkä linkitit.. Nyt oon si asetellu ties mitä kieltoja itelleni viime viikkoina ku oon tajunnu kuin paljon noita purnukoita onkaan kertyny.. ;)

   Poista
  3. : D ai siis minkä videon linkitin?! Mut se on hyvä tapa kyllä säästellä edes vähän rahojaan :)

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig