Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Paras voide meikin alle

Oih, ihana oliivi! Yksi lahjakortilla tilaamista tuotteista oli tämä Ziaja Natural Olive Cream - Light Formula.

Tilasin sen vähän randomisti, mietin kuitenkin ihan tarkkaan, että mitä kannattais tilata. Mitä tarvitten, mikä nykyisistä tuotteista on loppumaisillaan jne. Lumenen Arctic Aqua kasvovoidetta oon käyttänyt meikin alle jo kauan aikaan ja se on kallista töhnää.
Vaikka mulla onkin ärsyttävän rasvainen iho ja näppyjä ja arpia on aina muutama, toimii mun iholle parhaiten kaikki EI akne tyyppiset tuotteet. Muutama tuote on tarkoitettu kuivalle ja normaalille iholle, mikä on hyvä juttu! Tuleepahan kosteutta eikä mitään salisyylihappohirviöitä joka suunnasta.

Mua kiinnosti kokeilla Ziajalta kaikentyyppisiä tuotteita ja Oliivi linja vaikutti ihan kivalta. Etenkin tämä voide, koska se on light, eli kevyt versio. Pitäisi sopia meikin alle erinomaisesti. Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

En ollut tainnut lukea sivuilta, että purkissa on 100ml tuotetta. Kurkkuvoide on 50ml purkissa ja oletin, että tämäkin olisi. Yllätyin kun sainkin näin ison purkin, sitä ainakin riittää pitkäksi aikaa! Tuoksu on aika voimakas oliivi, mutta mä tykkään.
Koostumusta en olis osannut odottaa yhtään, se on ihan kun jotain paksuhkoa body butteria. Laitoin sitä kasvoille heti liikaa, perus. Se kuitenkin levittäessä "muuttuu" ohuemmaksi ja tuntuu kevyeltä voiteelta. Jännä!

Laitan joka kerta tätä aina meikin alle ja se imeytyy ihoon aika nopeasti. Jättää ihon pehmeäksi ja kostean tuntuiseksi, epäilin aluksi ettei sen päälle voisi heti meikata, koska se ei tuntunut imeytyvän kokonaan. Väärin, voi meikata! Muutama minuutti ja meikkivoidetta naamaan. Meikkikin näyttää paremmalta kun iho on oikeasti kosteutettu.

Oon ollut niin tyytyväinen taas yhteen Ziajan tuotteeseen Jos minä rasva-/näppynaama voin käyttää tätä, niin varmasti moni muukin voi. Luulisi tämän sopivan myös kuivaihoisillekin, on kyllä sen verran kosteuttava voide :)

Ziajan tuotteista kiinnostuneet pääsee lukemaan lisää niistä täältä, Ziajan sivuilta → click!
Ja Ziajan tuotteita voi tilailla esim. AllaModan sivuilta, täältä → click!

Kommentit

  1. Heii löytyykö Ziajan sivuilta jostain INCIt, oonko ihan sokea? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hetkonen, hyvä kysymys. Ei taida lukea >:o lukee kyllä purkin kyljessä aina.. Täältä löytyi jotain, kurkkaa tonne: http://www.zjashop.com/Natural-Olive-Cream-Light-Formula/dp/B006HHFMTE?class=quickView&field_availability=-1&field_browse=2941187011&field_product_site_launch_date_utc=-1y&id=Natural+Olive+Cream+Light+Formula&ie=UTF8&refinementHistory=brandtextbin%2Csubjectbin&searchNodeID=2941187011&searchPage=1&searchRank=salesrank&searchSize=12

      Poista
  2. Mä olen tykkäillyt Ziajan Jasmiini voiteesta, vaikka se onkin suunnatta heidän mukaansa yli viisikymppisille :D

    Salisyylihappo itsessään ei kyllä ole mikään hirviö vaan oikeasti iholle hyvä ainesosa, joka toimii kemiallisena kuorintana ja myös rauhoittaa ihoa, onhan se aspiriinin johdannainen. Epäpuhtaalle iholle markkinoiduissa tuotteissa ongelma on se, että aika usein niissä on mukana muita ihoa ärsyttäviä ainesosia kuten piparminttua, mentholia, alkoholia tms. tai ne on vaan ihan liian peseviä. Käypä lukemassa vaikka mitä Paula sanoo BHA:sta: http://www.paulaschoice.com/cosmetic-ingredient-dictionary/definition/anti-irritants/salicylic-acid :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Millanen se voide on muutes? :)

      Joo siis on hyvä, että mun iho saa sitä muutamasta tuotteesta. Putsarissa sitä on vähän, ja se toimii siinä tosi kivasti. Tarkotin kumminkin sitä, että on hyvä ettei sitä oo joka ikisessä tuotteessa, just ettei iho ärsyynny kaikesta :)
      Mulla oli joskus Avonin joku salisyylihappo geeli finneille ja se toimi tosi hyvin. Mut oli vaikeaa käyttää sitä "oikein", eli ei liikaa. Iho kuivas tosi nopeasti ja uusia näppyjä tuli ku sieniä sateella : D

      Oon onnellinen että löysin tuon teepuuöljyn, se toimii mun iholle samalla lailla kun salisyylihappo, plus vielä haalentaa arpia :)

      Poista
  3. ihana blogi sulla ja sellanen jota jaksaa lueskella !
    oot myös tosi kaunis (:

    käythän kattoo meiänkin blogin :
    letsgetlostheyy.blogspot.fi

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake