Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Delicious cupcake recipe

Rakastan cupcakeja yli kaiken, ne on mun lemppari leivoksia. Varsinkin jos taikinasta tulee tarpeeksi kostea ja makea, ja jos kuorrute onnistuu täydellisesti, eli on kuohkeaa ja tietty makeaa myös.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Tein näitä cupcakeja pari päivää sitten ja ne onnistuivat täydellisesti♥♥ Resepti on pakko jakaa blogin puolelle, että tekin siellä pääsette leipomaan suussasulavia kuppikakkuja!

V A R O I T U S!  Reseptillä tulee erittäin makeita cupcakeja, n. 12 kpl normikokoisia.

Taikina:
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1/4 tl suolaa
2,4 dl sokeria
1 rkl vanilliinisokeria
0,5 dl kookoshiutaleita
1 dl kaakaojauhetta
170 g flora culinessea (juokseva margariini)
2 munaa
2 rkl maitoa

Kuorrute:
200 g huoneenlämpöistä margariinia
2-4 dl tomusokeria
2-4 rkl maitoa
(nestemäistä elintarvikeväriä)

Sekoita sokerit, kaakaojauhe ja kookoshiutaleet isossa kulhossa, lisää margariini joukkoon. Sekoita mukaan kananmunat yksi kerrallaan, sen jälkeen maito. Lopuksi lisää sekoitukseen mukaan vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola. Sekoita taikina tasaiseksi.

Laita uuni lämpeämään 175 asteeseen.

Täytä 2/3 muffinivuoasta taikinalla, jotta sillä on varaa kohota uunissa. Paista uunissa 15-20min, kypsyyden voit mitata esim. hammas-/cocktailtikulla. Paina tikku keskelle muffinssia, jos tikkuun jää vain vähän tai ei ollenkaan taikinaa, on muffinssit valmiita.
Ota muffinssit uunista ja anna muffinssien hetken jäähtyä. Ota ne sitten esim. lautaselle kunnolla jäähtymään n. 20 minuutiksi.

Valmista kuorrute vatkaamalla ensin huoneenlämpöinen, pehmeä margariini vaaleaksi ja kuohkeaksi. Lisää tomusokeri hiljalleen, lopuksi maito ja elintarvikeväri halutessasi.
Lisää tomusokeria lopussa, jos kuorrute tuntuu liian löysältä. Jos kuorrute tuntuu liian jäykältä, voit lisätä hieman maitoa. Pursota tai levitä leivosten päälle.

♥♥

Kommentit

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake