perjantai 8. maaliskuuta 2013

Daim suklaata vai kuorinta-ainetta?

Pistin juuri uuniin kookosmuffineita, joiden päälle myöhemmin tulee kookoskuorrute. Vien ehdottomasti niitä huomenna kaverin luo, jos näistä edes tulee hyviä. Huomenna vietetään yhden kaverin luona vähän tyttöjeniltaa ja lähdetään yhdessä illemmalla ulos, kivaa! Laitan ohjeen cupcakeihin tänne blogiin, jos ne onnistuvat :)

Mun piti tulla esittelemään taas yksi Ziajan tuote teille, koska oon ollut niiden tuotteisiin niin tyytyväinen. Suosittelen suuresti Ziajan tuotteita. Edelleen lempparituote on kurkkuvoide kasvoille. Se on uskomattoman kosteuttava ja kevyt Voittamallani 50€ lahjakortilla valitsin Ziajalta näitä suklaalta/kaakaolta tuoksuvia ihanuuksia tämä on nimeltään Cocoa Butter Shower Scrub ja se tuoksuu ihan Daim suklaalta! Tuotetta on purkissa 200ml.


Yksi juttu, johon en oo aiemmin ollut kiinnittänyt huomiota, oli vartalon kuorinta. En vaan pitänyt sitä mulle tärkeänä. Kerran ostin jotain H&M:n kuorintageeliä ja käytin muutamaan kertaan, ja se oli ihan ok. Nyt kun oon oliviiöljyllä + sokerilla ja tällä Ziajan kuorinnalla kuorinut vartalon, ymmärrän hyvinkin, miksi sitä täytyisi tehdä!


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


En omista mitään käsineitä tähän kuorimishommaan, paljaalla kädellä hoituu tämä. Sanon heti, että on tämä nyt paljon paljon parempaa kun se aiempi Hennesin oma. Kuorinta on aika litkumaista, tuoksuu todella herkulliselta ja kuorii pienellä määrällä suuren alueen. Tämä on siis riittoisaa ja jättää ihon aivan superpehmeäksi.Mitäpä muuta voin sanoa kuorinta-aineesta? Tähän asti kuorintateho on ollut jopa parempaa kuin oliiviöjy + sokeri yhdistelmä. Tykkään Ziajan tuotteista kiinnostuneet pääsee lukemaan lisää niistä Ziajan sivuilta täältä ja tuotteita voi tilata esimerkiksi AllaModan sivuilta täältä.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig