perjantai 22. helmikuuta 2013

Uusia putiloita

Heippa hei. Tänään on ollu mahtava päivä, haikea, mutta mahtava. Puolen vuoden työsoppari loppui päiväkodissa ja oli ihan himputin tylsää lähteä sieltä. Jään kaipaamaan muutamia ihania työntekijöitä ihan valtavasti, ja tietysti kaikkia sulosia lapsosia. Pakko tulla käymään kaffella siellä pian!

Asiasta taas eteenpäin, voitin AllaModan Facebook sivun kautta heidän sivulle 50€ arvoisen lahjakortin tässä ei niin kauan sitten. Kävin kesällä Keskisillä Ziajan kurkkuvoiteen etsinnöissä, tuloksetta, niin olihan sitä sitten pakko saada jostain. Tilasin AllaModan kautta tätä voidetta ja purnukka oli kotona ihan parissa päivässä, erittäin hyvää ja nopeaa palvelua :)

Image and video hosting by TinyPic

Kaikkien AllaModan FB sivun tykkääjien kesken arvottiin näitä lahjakortteja tosiaan, ja voitto osui mulle, jee! Tuotteet on olleet käytössä nyt vähän yli viikon vissiin, ja edelleen oon yhtä vakuuttunut Ziajan tuotteista. Mä todellakin tuun tekemään arvosteluja näistä mahtituotteista kunhan kerkeän. Työt ainakin on loppunut, toivottavasti vaan hetkeksi, että luulis olevan aikaa postailla teille.
Kuvasta tosiaan löytyy myös tuo Four Reasons pullo ja sen sain blogin kautta testattavaksi. Siitä myös arvostelua pianpian!

AllaModan sivuille pääsee klikkaamalla tänne ->
Click!
SHARE:

2 kommenttia

  1. Unohdin, Onneks olkoon. Aina kivaa voittaa jotain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niin on :) vahingossa jotenkin poistin sun toisen kommentin, mutta näen sen sähköpostissa. Tuun kyllä kahville pian! :)

      Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig