sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Tips & Tricks 2

♥♥  Pidä käsirasvaa lähellä sänkyä, niin muistat varmasti rasvata kuivat kätöset ainakin kerran päivässä.

♥♥  Älä hiplaa kasvoja!
Älä revi sieltä mitään. Sormien ja kynsien mukana matkustaa kasvoille enemmän pöpöjä kuin uskoisikaan, ja siitä epäpuhtaudet kasvoilla villiintyvät entisestään. Jos joskus on pakko jokunen valkopää varovasti painaa pois, pese kädet kunnolla ensin.

♥♥  Haluatko kulmakarvoihin pientä muutosta?
Kulmakynän sijasta kokeile luomiväriä kulmakarvoihin. Aloita pienellä määrällä ja pienillä vedoilla. Luonnollisen lopputuloksen saavuttamiseksi jätä kulmakarvojen sisäosa vaaleammaksi, ja ulkonurkista voit vähän tummentaa sävyä. Voit kokeilla myös kahta eri sävyä!

♥♥  Säilytä geelimäiset rajausvärit, voidemaisten luomivärien purnukat, peitevoide ja meikkivoide purnukat jne väärinpäin. Kosteus säilyy tuotteen pinnassa, eivätkä ne kuivahda yhtä helposti.

♥♥  Jos luomivärien sävyt ovat hailakoita, eivätkä erotu luomilta, levitä luomille ensin valkoista voidemaista luomiväriä/luomivärin pohjustajaa. Voidemainen/pohjustaja kirkastaa luomivärien sävyt, ja antaa niille paremman tarttumispinnan. Voit tietysti käyttää myös muunkin värisiä voidemaisia/pohjustajia
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig