maanantai 25. helmikuuta 2013

New twenty four reasons

Iltaa tänään paistoi niin kauniisti ja kirkkaasti aurinko, että oli pakko kuvailla monet tuotekuvat uuden linssin kera. On kuvaaminenkin heti hauskempaa, kun on kunnon linssi! Nyt siis on ekan tuotteen arvostelun vuoro. Pullon sain blogini kautta kokeiluun.

Oli kivaa saada kokeiluun uusi Four Reasonsin tuote, kun on jo parista muusta tuotteesta positiiviset kokemukset. Niiden kokemuksista pääsee lukemaan lisää täältä →
click!
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Kotimaiselta Four Reasonsilta on tullut uusi tuote nimeltä Cristal Styling Mist. Lupaa kestävää tukea ja ilmavuutta kampauksille, niin föönatessa että suoristuksessa, kosteissa ja kuivissa hiuksissa. Sisältää myös lämpösuojan ja antaa kiiltoa hiuksille.
En osaa sanoa, onko tuote tullut jo kampaamoiden, Sokoksen ja Stockan hyllyille, mutta alkuvuodesta sen ainakin pitäisi tulla :)

Image and video hosting by TinyPic Mulle on tärkeää saada jotain tuotetta hiuksiin ennen suoristusta;
Hiusta löytyy enemmän kun lääkäri määrää, ne on paksut, huonossa kunnossa, luonnon"kiharat", latvat rohisee ja irtoilee
.

200 asteen kuumuus suoristaa pehkon aika hienosti, muttei silti tarpeeksi hyvin. Joskus ennen mulla oli tähän tarpeeseen käytössä Goldwellin Structure Me Structurizing Spray -muotoilusuihke, joka auttoi suoristamisessa ihan hyvin. Tuotteen loputtua en oo ostanut vastaavanlaista, joten oli tosi kiva ylläri saada juuri tämä Cristal Mist kokeiluun!

Oon suihkutellut sitä pyyhekuiviin hiuksiin ja antanut sen vaikuttaa n. 10min, ja sen jälkeen föönannut pehkoni joka ikiseen suuntaan. Föönaukseen jälkeen hiukset on olleet jotenkin enemmän kuohkeamman näköiset, ja jos ne on heti perään suoristanut, on kampaus ollut ilmavampi kun ennen. Usein kun suoristan hiukset, on tuloksena lättäpää, nyt ei. Se siis auttaa suoristamisessa, jee!
Tein viimeiseksi työpäiväksi kikkuroita suoristimella, ja ne pysyivät koko päivän ihanan muhkeina. Työkavereiltakin sai muutaman kommentin kiehkuroista!

Huomioin inci listasta heti tuon Alcohol denat aineen, ja mietin, että eikös se ole alkoholia ja kuivata hiusta? Auttakaa tietämätöntä? Nuuskasin litkua ja onhan se vähän alkoholimainen. Käytössä tuoksu silti muistuttaa vähän syväpuhdistavaa shampoota, enkä osaa enää sitä alkoholimaista tuoksua haistaa.

Vielä en osaa tuotetta rakastaa enkä ylistää, mutta on siitä tullut nyt vakkarituote ennen föönausta. Tähän asti siitä on ollut hyvä apu ja tykkään siitä. Tällä hetkellä annan Cristal Styling Mist suihkeelle arvosanaksi 4/5 :)
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig