lauantai 2. helmikuuta 2013

Lukijat, ahoy!

Yarrr ja ihanaa lauantaita :) mulla on nyt pientä kerrottavaa teille lukijoille, lukekaa tai älkää, välittäkää tai ette, mutta haluan silti jakaa asian teidän kanssa.

Muistatte varmaan tämän niin paljon hehkutetun Indiedays Inspirationin? 300 laadukasta blogia mukana tässä mahtavassa konseptissa! Meitä konseptissa mukana olleita niin rakastettiin ja kiiteltiin, ja ollaan kaikki tässä perheessä mukana.
Muutama päivä sitten sain tältä rakastavalta perheeltä sähköpostia, jossa suurinpiirtein kerrottiin että KIITTI KUN OLIT MUKANA, HEIPPA! Meidän yhteistyö on irtisanottu, koska mun blogi ei sovellu portaaliin.

Whaat? Olinko hieman hämilläni! Laitoin tietysti sähköpostia takaisin ja kysyin, miksei blogini sovellu portaaliin. Kuvien laadussa ja kiinnostavuudessa on kuulemma petraamista ja joissain postauksissa ei oo kuvia. Onko mun kuvat niin kökkölaatusia eikä kiinnosta ihmisiä :O en tiennyt, että postauksissa täytyisi aina olla kuvia.

Sain mielestäni aika tökeröä kohtelua sähköpostien perusteella, ja varoittamatta heitettiin ulos tästä perheestä. Jos käytäntö on tuollaista niin adios amigos, ei enää kiinnostakaan. Jätetään tietyt ihmiset niiden omaan arvoonsa :)
Olisin arvostanut tosi kovasti, että ensin olisi kannustettu petraamaan ja kehittämään blogia (kerrottu, mitä alueita blogissani olisin voinut kehittää), ja sitten vasta irtisanottu jos blogi ei edelleenkään vastaa niiden mieltymyksiä.

Mutta life goes on, ei tuo ollut mikään iso juttu. Harmittaa vaan tuollainen tapa hoitaa asioita. Blogi jatkaa niinkuin ennenkin, Indiedaysin sivuilta ette mua enää löydä, mutta Bloggerin, Bloglovinin ja Blogilistan avulla blogia voi ja kannattaa vielä seurata :)

Catti kiittää ja kuittaa
SHARE:

9 kommenttia

 1. No höh, tosi törkeetä indiedays'ltä!

  VastaaPoista
 2. No höh, tosi törkeetä indiedays'ltä!

  VastaaPoista
 3. Lueskelinkin tästä jo tuolta fb:n puolelta.. Tosi ammattimaista touhua, hohhoijaa.

  VastaaPoista
 4. Mulle kävi samalla tavalla, tosin en saanut ihmettelevään sähköpostiini minkäänlaista vastausta. Oli aika tylyä meininkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä, ei voi olla totta. Kertoo paljon yrityksestä, mikä onkaan...

   Poista
  2. Ja blogi on pysynyt ihan samanlaisena. Luulisi että jos taso ei riitä olisivat huomanneet sen ennen kuin pyysivät mukaan?

   Poista
  3. Jep! Ihme hämärähommaa : D rahaahan me kaikki vaan halutaan....

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig