perjantai 8. helmikuuta 2013

Herkullista kaakaota

Moi! Face Helsinki lähetteli mulle Ziajan Cocoa Butter Hand Cream -käsivoiteen hetki sitten. Oon laiska käsivoiteiden käyttäjä, vaikka päiväkodissa ollessa töissä kuivuukin kädet ihan törkeästi, en siltikään jaksa käyttää näitä.

Kuola alkaa jo valua suupieliä pitkin tätä nuuskiessa, kaakao vie ns. kielen mennessään! Nenän ehkä? Tuubikin on niin söpö, käytännöllinen ja pikkuinen, että onhan sitä nyt pakko testata.

"Sisältää kaakaovoita ja rapsiöljyä. Ylläpitää tehokkaasti ihon luontaista kosteustasapainoa. Pehmentää ja silottaa käsien ihoa näkyvästi. Vahvistaa kynsiä, auttaa ehkäisemään niiden katkeilua."
Ziaja2 photo Ziaja2.jpgZiaja4 photo dba58487-dded-4c4c-b03f-11e0313614a2_zpsb59f1c39.jpg Voide kuivuu älyttömän nopeasti ja siksi on helppo ottaa mukaan minne vaan. Töihin tämä oliskin hyvä, kun joutuu koko ajan lotrata vedellä ja taas rasvata käsiä. Mulla on tällä hetkellä niin sairaan kuivat kädet, että ihan verestää rystysiä ja iho hilseilee, sattuu.

Voide jättää ihon sileäksi ja jotenkin pehmeäksi, mutta ei ole omaan makuun tarpeeksi täyteläistä ja rasvaista. Tykkään siitä, että kädet jää tosi pehmoisiksi ja kosteutetuiksi, ja tämä ei anna ihan samaa tunnetta. Yhtenä iltana laitoin korppukäsiini tätä kolme paksua kerrosta aina yhden kerroksen kuivuttua, ja iho oli koko ajan yhtä kuivan tuntuinen.

Käsivoiteen kyllä täytyy jättää kädet pehmeimmiksi kun on näin kylmät ja kuivat pakkassäät. Cocoa Butter käsivoide on varmasti todella kiva perusvoide vuoden ympäri, muttei mun käsille valitettavasti tarpeeksi näin talvikausina. Täyteläisestä kaakaon makeasta tuoksusta silti maailman suurin plussa, tuoksu on ihana!♥♥
SHARE:

8 kommenttia

 1. Kiva että teit tästä (rehellisen) arvion, näin yhdessä blogissa juttua tästä ja tuli sellainen kuva että tuote on saatu, mitä tekstissä ei kerrottu - toisin kuin sinun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos totta puhutaan, niin kävin ensin lukasemassa muiden mielipiteitä tästä voiteesta, ennenkuin aloin kirjoittamaan omaani : D kaikki kehuivat ja ylistivät, mutta mun käsille tämä ei mitään ihmeitä harmi vaan tehnyt. Sain tuotteen kyllä myös ilmaiseksi, mutta mun kohdalla se ei tuu koskaan tarkoittamaan epärehellisiä arvosteluja! :)

   Poista
 2. Mulla oli tästä se argankäsivoide, ja se on juuri hyvä perusvoide tähän tietokoneen viereen mutta ei tosiaan aivan yksinään riitä mun käsille. Mulla ei tosin oo mennyt ihan korpuksi kädet tänä talvena, mutta öisin käytänkin tuhtia L'Occitanen sheakäsivoidetta, joka osaltaan asiaa auttaa :)

  PS. Voisitko ottaa tuon kirjainvahvistuksen millään pois? Mä en erota noita kirjaimia tai numeroita kovin hyvin, ja joudun klikkailemaan uudet kuviot moneen kertaan :/ Mun blogissa ainakin Bloggerin oma filtteri on todella hyvin toiminut roskapostin blokkaamisessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :/ höh. Oon nähnykin sen merkin käsivoiteita paljon youtubessa!

   Otin sen pois! :)

   Poista
  2. Kiitos paljon! En tiedä miten kierossa näitä numeroita ja tekstejä oikeen katon, mutta en ikinä oo kovin hyvin saanu noista Googlen selvää :D

   Poista
  3. Eipä mitään! :) aika jännä, ehkä se johtuu jotenkin koneestakin? :o

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig