Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Legendaarinen

Selasin Halpa-Hallissa hiustenhoitotuote hyllyä vähän liiankin pitkän aikaa, mutta kun en kertakaikkiaan osannut päättää, minkä merkin hoitoainetta ostaisin. Tresemmeä mulla oli jo ja muita sen sarjan tuotteita en halua koittaa, Garnier ei ole vaihtoehto, niinkun ei myöskään Sunsilk, Dove on jo nähty, Pantenea oon viimeksi käyttänyt, tuntemattoman merkinkään hoitsikkaa en uskalla lähteä kokeilemaan.

Ei siinä paljon muita vaihtoehtoja ollut kun Erittäin Hieno Suomalainen merkin hoitsikka. Muistan nähneeni jonkun blogissa kehuja tämän merkin valkoisen putilon Hiushoito nimisestä hoitsikasta, eikä näin legendaarisen mummomerkin (muah) shampoot ja hoitsikat vaan voi olla huonoja?
No näin tämän kauniin liilan sävyisen pullon ja sana "mustikka" sai mut heti nuuhkimaan tuotetta. Olin myyty.
EHS Nappasin pullon jo käteeni ja hyllyltä lähtiessä vasta katsoin tuotetta tarkemmin; "kuiville hiuksille" wuhuu mulla on sellaset! "Sadevedellä pestyt" jee, ihan kun mökillä lähdevedellä pesis! Oi ja voi : D
EHS2 Tuoksu on tasan tarkkaan melko voimakas mustikka, nami. Kahteen kertaan oon tätä käyttänyt ja hiukset on olleet joka kerralla taivaallisen sileät ja pehmeät, kun huuhtelen tämän pois. Hiukset on helppo harjata ja pysyvät todella pehmoisina kuivinakin♥♥

"Kosteutta ja hoivaa käsitellyille hiuksille. Erityisesti käsiteltyjen hiusten kohdalla hoitoaineen merkitys korostuu. Erittäin Hieno Suomalainen Mustikkahoitoaine sopii erityisesti hoitamaan ja kosteuttamaan käsiteltyjä ja kuivia hiuksia. Hoitoaine sisältää aitoa, suomalaista mustikkauutetta. Mustikka sisältää muun muassa A- ja B-vitamiineja, mangaania, kuituja ja flavonoideja. Sopii erityisesti täydentämään Erittäin Hienolla Suomalaisella Shampoolla pestyjen hiusten hoitoa. pH 3.5.

Ainesosat:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Parfum, Behentrimonium Chloride, Bis-Isobutyl, PEG/PPG-20/35/Amodimethicone Capolymer, Cetyl Ethylhexanoate, Polysorbate 80, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Disodium EDTA, Vaccinium Myrtillus Extract, CI 42090, CI 45100.
Pullon koko 300 ml, pH 3.5"


5/5 ehdottomasti. Tosi hyvää perushoitsikkaa, kotimaista ja edullista, oli alle 2€ pullo. (Sisältää kuitenkin silikonia, mutta shampoo ei.)

Kommentit

  1. Minulla on ollut sama hoitoaina. Olikein hyvää
    Terv
    Therese

    VastaaPoista
  2. Oi parasta, niinkun Linna-shampoot ja hoitoaineetkin! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ^^ täytyy siis kokeilla muitakin saman merkin tuotteita!

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake