tiistai 22. tammikuuta 2013

Homespää

Iltaa halusin palavasti ostaa Directionsilta turkoosin suoravärin ja päädyin sitä ostamaan. Värjäsin tänään hiukset, ja tadaa, vihreä pää. Tai vihreät latvat. Voi hyvät hyssykät, ehkä joudun ostaa sinistä suoraväriä lisäksi, että saan latvoista sinertävemmät? Apuja/vinkkejä?

Kuvassa se NYXin uusi lakka, ja alakuvassa vielä Essieltäkin on päässy yksi kaunokainen kuvaan, Cute As A Button.
PhotobucketPhotobucket En laittanut lakan alle alulakkaa, enkä päällekään mitään. Kynnen pinta on ihanan sileä ja lakka on pysynyt tosi hyvin! Sävy on kauniimpi mitä pullossa, en odottanut tämän olevan näin täydellinen.
Totesin aiemmin, ettei mulle sovi punertavat lilat, ja lähdin etsimäät kylmemmän sävyistä lilaa. Tämä on se! Ei silti ihan pastelli, ehkä vähän harmahtava.
SHARE:

4 kommenttia

 1. Ihana lakka! Tuon minäkin haluan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! En oo oikeen samantyyppistä sävyä nähnyt aikasemmin, onneksi löyty näinkin helpolla tämä :')

   Poista
 2. Sininen suoraväri tuskin hirmuisesti auttaa jos latvassa on keltaisuutta. Keltainen + sininen = vihreä. Sininen tukka on todella hankala saada, se vaatiin alleen käytännössä valkoisen, tai mahdollisimman lähelle sitä tukan. Turkoosit vetää auttomattomasti viherturkoosiin siniturkoosin sijaan jos pohjassa on lämpöä tuhkan sijaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, mä arvasin tämän ; D noo, mulla jäi tota töhnää niin paljon yli viime värjäyksestä, että lisään siihen suoraväriä lisää ja maalaan tukan uusiks. Väri tarttui yllättävän huonosti tai sitten sitä suoraväriä oli niin vähän, mutta ihmettelen kyllä. Liilaa luulin laittavani joskus vähemmän ja suihkun jälkeen tukka oli täysliila :/

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig