sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Garnierin herkku

Oon käyttänyt jo muutaman vuoden Garnierin Nordic Essentials putsaria (vihreä tuubi), ja hyvähän se on. Mutta on myös hyvä välillä vaihdella ihonhoitotuotteitaan, ettei iho totu liikaa. Garnierilta tuli jokin aika sitten uusia tuotteita taas, ja oranssit herkullisen näköiset putelit nähtyä olin myyty!
Kävin vielä nuuhkimassa ne (yum) ja tsekkasin suomen hinnat putsarille ja kuorintageelille, ja vertasin niitä Feeluniquen hintoihin. Suosittelen tilailemaan nämäkin tuotteet sieltä, koska suomen hinnat on ihan naurettavat, 3-4e kalliimmat!

En kerinnyt tilata putsaria, vaan mami hokasi yks päivä, että kaikki Garnierin ihonhoitotuotteet oli muistaakseni -40% alessa Citarissa. No minähän sinne viimeisenä alepäivänä kiiruhdin ja ostin itselleni tämän putsarin, ja hyvä niin! Photobucket Photobucket Siinä se on, Garnier Pure Active Fruit Energy Daily Energising Gel Wash. Nimihirviö.

Käytän putsaria joka aamu ja illalla meikinpoiston yhteydessä. Kasvovettä on tämänkin putsarin jälkeen käytetettävä, koska Revlonin Colorstay meikkivoide ei millään haluaisi lähteä kasvoilta pois. Photobucket Yllä olevan kuvan kirjoutukset on täyttä faktaa mun kohdalla, success! Putsari toimii kasvoilleni juuri kuin pullossa lukeekin.
Iho on alkanut parantua huimasti; vähemmän näppyjä, finnejä ja muita epäpuhtauksia, se on kirkastunut ja näyttää kuulaalta.

Oon vihdoin ja viimein voinut katsoa itseäni peilistä ilman inhoa näppylöiden yms katoamisen takia. Välillä tuntuu, että Colorstayn peittävyys on ollut iholle turhankin peittävä, ja haluaisin jo, että iho paranisi kunnolla, jotta voisin kesäillä meikata vähemmän :')

Tämä tuote on ainakin tällä hetkellä mun lemppariputsari ja suosittelen sitä ehdottomasti muille kanssasisarille, jotka kamppailevat epäpuhtauksien kanssa! 5/5 ♥♥
SHARE:

2 kommenttia

  1. Tuo kuulosti nyt juuri sellaiselta putsarilta jota oon etsinyt itsekin! :o Jos vaikka alkaisi tää ihokin parantua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noni! En tiedä jos tolla salisyylihapolla olis jotain tekemistä tän ihon parantumisen kanssa, mutta ainakin tuote toimii :)

      Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig