tiistai 11. joulukuuta 2012

30 day challenge - day 3

DAY 3- 5, 6 favorite TV shows sarjat
Vasemmalta ylhäältä oikealle, vasemmalta alhaalta oikealle:
Make it Or Break It
- Mahtava sarja, kohdistuu pääosaksi näljään telinevoimistelua harrastavaan tyttöön. Kiukutti ylikovaa, että tämä sarja loppui :'(

The Lying Game
- Koukuttava sarja ja kauniita näyttelijöitä. Emma saa kuulla, että hänellä on kaksossisko ja he vaihtavat "elämiä" ;)

Big Time Rush
- Kertoo neljästä söpöstä poitsusta ja niiden poikabändistä. En aluksi meinannut haluta katsoa sarjaa, mutta onneksi katsoin! Pojat on hauskoja näyttelijöitä plus tekevät hyvää musiikkia. Amazing!

Pretty Little Liars
- Paras sarja planeetalla. Viisi tyttöä, joista yksi kuoli. Tämän jälkeen nelikko saivat pelottavia tekstareita, ja siitä sitten jännittävä rumba alkoi. Rakastan sarjan vaatetusta, niin upeita ja erilaisia asuja! Must see sarja!

Victorious
- Hauska sarja nuorista, jotka laulavat, näyttelevät ja käyvät taidekoulua. Plussaa sarjassa, että naisnäyttelijät osaavat nimenomaan laulaa ;)

iCarly
- Ehkä maailmankaikkeuden toiseksi paras sarja. Pääosissa Carly tyttö ja hänen kaverit Sam ja Freddie. Nuoret perustavat hittishown nimeltä iCarly, joka pyörii netissä. Rakastan kaikkia sarjan näyttelijöitä ja oli niin hauskaa nähdä, kuinka he varttuivat sarjan aikana. Tämäkin sarja loppui :'(

Voit katsoa sarjoja näiden linkkien takaa, linkit vievät TV Links in sivuille, joka on ihan turvallinen sivu katsoa sarjoja!

Make It Or Break It
The Lying Game
Big Time Rush
Pretty Little Liars
Victorious
iCarly

Ja hei, ihanaa että niin moni teistä on jo osallistunut arvontaan! Se on vielä käynnissä vähän yli kaksi tuntia, joten te osallistumattomat.. Nyt on vielä aikaa osallistua! :) klo 23.59 sulkeutuu arvonta.
SHARE:

4 kommenttia

 1. Hei, mulla ainaki näyttää noissa Make it or Break it jaksoissa vaan että näyttää vaan usassa : ( miten sä näät ne sieltä ?

  VastaaPoista
 2. Mitäs :O mä klikkaan jaksoa, sitten All search results ja valitsen aina jos saatavilla, tuon Putlocker.com in pyörittään videoita. Kyllä suurimman osan niistä täytyisi näkyä! :O

  VastaaPoista
 3. Sun yks lempileffoista on Angus, thongs and perfect snogging ja sun lempparisarjoihin kuuluu Victorious ja iCarly.... Luulis että olisit joku 12v....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, kiitos ihanan piristävästä kommentistasi! :) eiköhän mun henkinen ikäni roiku jossain 12 vuoden mailla, että osuit melkein oikeeseen. Hyvät uudet vuodet sinne!

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig