maanantai 12. marraskuuta 2012

Pastellihiukset

Iltaa! Hei, ootteko jo huomanneet tämän uutukaisen? Lorkku (kuva lainattu L'Oreal Paris Suomi Facebook-sivulta)

Löysin L'Orealin uuden tuotteen vasta nyt, vaikkei se varmaan ookaan kauaa ehtinyt kauppojen hyllyillä vielä notkua. Luin tästä netistä ja tajusin, että tästä oli Citymarketin uudessa tarjouslehdessä!
Uutukaisen nimi on Blondissimes Pastel Toner, eli hoitava sävyte. Ne kuulemma sopivat erinomaisesti vaalennetuille hiuksille (vrm siksi, etteivät anna paljoa sävyä, ja kuluvat nopeaa), vaikuttaa 15 minuutissa ja kestää jopa kolme pesua. Sävyjä lehden mukaan olisi Soft Rose ja Soft Peach, ja hinta on 12.95€

Siis apuva. Pakko käydä huomenna Cittarissa! eiköhän nämä ole ihan kokeilunarvoisia :)
SHARE:

5 kommenttia

 1. Pastellitonerin voi tehdä myös itse sekoittamalla hiukan shokkiväriä reippaaseen määrään hoitoainetta. Tullee halvemmaksikin :) Itse olen tilannut shokkivärejä monesti Beeuniquesta: http://www.beeunique.co.uk/, mm. Special Effects on hyväksi todettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oi, juuri tällaisia kommentteja kaipasinkin :') kiitos paljon!!

   Poista
  2. Jos sekoitan esim. kunnon liilaa väriä pienen määrän, tuleekohan hiuksistakin sitten myös vaaleammat liilat? :'D kysyn mitä tyhmempiä kysymyksiä, kun en oo koskaan koittanut mitään tuollaista.

   Poista
  3. Juuri näin, mitä vähemmän itse väriä on ja mitä enemmän hoitoainetta sitä hennompi sävystä tulee. Kannattaa sekoittaa satsi valmiiksi ja ensin kokeille vaikka hiusten alimmaiseen kerrokseen onko sävy sopiva ja sen jälkeen tarvittaessa tuunata sekoitusta. Shokkivärin voi myös jättää päähän periaatteessa ihan niin pitkäksi aikaa kuin haluaa. Mitä kauemmin värin antaa vaikuttaa sitä pysyvämpi tuloksesta tulee. Itse pidän aina vähintään 30 min, mutta punatukkaisena ollessa väri saattoi olla päässä tunnin-pari ennen kuin huuhdoin sen pois. Shokkiväreissä kun ei ole hapetteita yms. ne eivät vahingoita tukkaa kuten perinteiset hiusvärit, kääntöpuolena tosin on, että mitä vaaleampi ja mitä huonommassa kunnossa oma tukka on sitä paremmin shokkiväri nappaa kiinni ;) Youtubesta löytyy myös paljon videoita pastellitukasta hakusanoilla "pastel hair".

   Poista
  4. Okeeei. Kiitoksia paljon näistä! Oijoi, nyt kyllä ollaan osuttu kultasuoneen, taisin jäädä koukkuun tähän : D

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig