sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Kultahippuja

Heti näin ekana, hauskaa isänpäivää! Mä tein überhienon kortin paapalle, josta täytyykin ottaa kuva ja jakaa se koko maailmalle, oli niin hieno :') lähdetään kahdeksi mummun ja paapan luo kakkukahveille, ostin paapalle lahjaksi Autot suklaakalenterin, Isä mukin ja luxuspähkinöitä :)

Mut täs vielä ennen suihkua ajattelin tänne vielä tulla postailemaan lisää Cherry Culture tilauksia. Mun piti tuo NYXin kynsilakka antaa teille arvontapalkinnoksi, mutta niinkun arvasinkin, rakastuin siihen sävyyn niin, etten sitä teille anna! Photobucket Kuvassa NYX Girls Nail Polish, sävyssä Muted Lavender. En oo vielä kerinnyt tätä kokeilla, mutta sävy vakuutti mut heti. Oon jo kauan etsinyt kylmemmän sävyistä vaaleaa liilaa, oon tullut siihen tulokseen, ettei lämpimän sävyinen liila sovi mun ihonsävyyn. Tästä tulee vielä swatchia blogiin!

Toinen lakka joka vakuutti mut heti, on Milani Jewel FX Nail Lacquer, sävyssä Gold. PhotobucketPhotobucket Cool huh? ;) lähdin tossa pari viikonloppua sitten ulos ja tein pikalakkauksen kynsiin tällä. Hileitä tuli kynnelle yllättävänkin vähän, mutta näytti silti aivan mahtavalta, koska kulta kimalsi niin kauniisti.
Seuraavana päivänä yritin lakkaa ottaa pois, eikä se lähtenyt kun rapsuttamalla. Lakka ja hileet oli niin jumissa, etten oo samanlaiseen lakkaan koskaan vielä törmännyt : D tästäkin swatchia blogiin vielä!

Nyt äkkiä sinne suihkuun, palaillaan
SHARE:

2 kommenttia

 1. Hilelakat kyllä tuppaa jämähtämään kiinni, kuin tauti! Kuulin sellaisen vinkin, että kannattaisi laittaa aluslakan päälle ohut kerros liimaa, tai sellaista ainetta jolla esim. koristefoliot kiinnitetään ja vasta sen päälle glitterlakka. Lähtee kuulemma huomattavasti helpommin pois. =)

  Toinen kikka joka ainakin toimii, on laittaa kynsilakanpoistoainelappunen kynnelle ja kääräistä kynnet folioon muutamaksi minuutiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :'D aijaa, täytyy tutustua tohon tekniikkaan tarkemmin, kiitti! Ja joo, tosta viimesestä oon kans kuullut, mutta arvaa oliko kärsivällisyyttä sellaiseen :'D hih

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig