keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Kimaltavaa kauneutta

Niin kun mä joku aika stten kirjoittelinkin, tilasin Cherry Culturesta niin itselle kun teille lukijoillekin jotain kivaa.. Yks tuote mitä odotin enemmän kuin mitään muuta, on tämä superhyper kaunis Milani Baked Blush sävyssä Rose D'oro. Oon tätä himoinnut niin niin kauan, katsokaa nyt kuinka kaunis se on :') PhotobucketPhotobucketPhotobucket Poskipuna on kyllä todella pigmenttinen. Ekalla kokeilukerralla sudin sitä hieeman liikaa, kun en huonossa valossa nähnyt kunnolla mitään, ja tietty ajattelin että "laitetaan nyt kunnolla, kun se sävy on niin kaunis^^". No vessan valossa posket oli mahtavan oranssit..

Kuten kuvasta näkyy, on poskipuna ihanan persikkainen/vaaleanpunainen, ja sisältää kultaisia pikku shimmerjuovia. Pientä kimalletta jää poskille, mutta niin ettei se varmasti ketään haittaa. Voin ottaa swatch kuvaa punasta vielä lähipäivänä, niin näette sitä vielä tarkemmin. Juu ja kiva kun punan alla on peili ja sivellinkin!

I'm in love haluan muitakin sävyjä!
SHARE:

6 kommenttia

 1. Kuinka nopeasti tuli paketti Cherry Culturelta ja paljon postitus maksoi? :) Sieltä en ole vielä ikinä tilannut mitään! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, paketti lähetettiin maanantaina 5.10. ja oliskohan paketti tullut pikkasen yli viikon päästä. Joskus tulee nopeampaa ja joskus saattaa kestää n. pari viikkoa, mutta aina paketti on tullut! :)
   Postareiden summa nousee tavaroiden myötä, mutta kun tuotteet muuten on niin halpoja, niin se on tavallaan lopussa sitten plus miinus nolla, kun jakaa postarit esim. 7 tuotteelle :D
   Suosittelen kyllä ihmeessä tilaamaan ja kokeilemaan, sieltä saa kyllä vaikka mitä!

   Poista
  2. Kyllä se taitaa olla pakko laittaa sinnekin lähiaikoina tilaus.. :D Esim juuri Milanit houkuttelee! Voi toi poskipunakin näyttää niin kauniilta..

   Poista
  3. On "pakko" ;) Olisin kyllä kans mielelläni tilannut muitakin sävyjä ja niitä bronzereita myös. Näitkö että nytkin on -20% ale menossa Cherryllä? :) joo se on kaunis!

   Poista
 2. Voi ei, Nyxitkin on näköjään kaikki alennuksessa, en kestä.. :D

  VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig