tiistai 23. lokakuuta 2012

MIYO

Sain MIYOn tuotteita testattavaksi Face Helsingiltä, on pitänyt nämäkin arvostella teille jo pitkän aikaa, pahoittelen viivästymistä :(

Sain tällaisen paketin testattavaksi, ja MIYOn kosmetiikkaa löytyy esim. Seppälästä, missä sitä moni onkin jo varmasti nähnyt. Ensimmäisenä piinapenkissä on Doll Face compact powder, kaikille ihotyypeille. Eli puuteria pukkaa sävyssä nro 02. MIYO MIYO8 Puuterin sävy sulautuu ihon omaan sävyyn/muuhun meikkiin todella hyvin, ja toimii moitteettomasti. Ja ne jotka ei vielä tiedä/muista, mulla on rasvainen iho, ja se rupeaa kiiltämään jo ihan parin kolmen tunnin päästä meikin laitosta. Valitettavasti tämä puuteri ei pitänyt ihoa kiiltämästä hirveän kauaa, vaikka kuinka yritin ja toivoin :(

Puuteri antaa kyllä mattapintaa ja peittävyyttä jonkun verran. Sanoisin, että meille rasvanaamoille tämä ei ehkä ole "se oikea" puuteri, mutta muuten.. Hyvä puuteri!
Loppuarvio: 4/5


Sitten olis vuorossa supersöpöä huulikiiltoa, poikakaverin mielestä näyttää hattaralta ainakin livenä. Candy gloss, sävyä cute nro 05. Nyt on kyllä niin siistin näköinen huulikiilto että! Ja tuoksukin on ihanan karkkimainen ja makea. MIYO5MIYO6
MIYO9Kiilto tuntuu levittäessä paksulta, muttei se sittenkään ole sitä huulilla. Se on todella silkkistä ja pehmeää, aivan ihanan tuntuista ja tuoksuista. Ei ollenkaan tahmaista, mä tykkään!
Ohuena kerroksena huulilla tykkään tästä, kiilto luo sellaisen herkullisen "wet lookin". Paksumpana kerroksena kiillossa oleva pienen pieni kimalle korostaa mun mielestä mulla liikaa alahuulen paksuutta, enkä tykkää siitä :'D

Tätä kiiltoa kyllä suosittelen kaikille. Ainut on, että jos ei pidä kovin voimakkaasti tuoksuvista tuotteista, tämä ei ehkä ole se tuote sinulle.
Loppuarvio: 4/5


Viimeisimpänä on OMG! Eyeshadows luomivärejä. Ruskehtava sävy on nro 09 Champagne ja vaaleanpunainen nro 10 Dream.
MIYO2MIYO4MIYO3 En oo paljoa käyttänyt tuota ruskehtavaa sävyä, mutta vaaleanpunainen on tullut käyttöön melkein joka päivälle nyt lähiaikoina. Luomilla se on vaalea helmiäinen sävy, joka sopii tosi kivasti korostukseen ja silmän sisänurkkiin.
En käyttäisi näitä luomareita koko luomelle, koska ne ovat niin kimaltelevia. Eri asia jos siitä tykkää! :) mutta pienenä säväyksenä ja korostukseen nämä ovat simppeleitä.

Ruskehtavaa luomaria ei tosiaan valitettavasti tule ainakaan juuri nyt niin paljoa käytettyä, mutta vaaleanpunainen on tosiaan tosi kiva :)
Loppuarvio: 3½/5
SHARE:

4 kommenttia

 1. I love the colour of the lip gloss! I dont think this brand is available in the UK though

  http://whatkimmididnext.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me too! :) what if you try to type "Miyo cosmetics uk" to Google, and search if they are!? :)

   Poista
 2. nice colours *_* great work sweetie! your blog is very lovely and interesting. maybe follow? im glad if you visit my blog, too <3 keep in touch!

  xx
  beauthi.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aw thank you^^ Of course I'll follow, I liked your blog very much too! :)

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig