sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Meikinpoistoa helpoimmillaan

Joku teistä saattaakin muistaa, miten joskus aiemmin oon täällä kehunut kovasti niitä Anttilaan tulleita superhalpoja meikinpoistoliinoja nimeltään Fresh'n Soft. Joo ne on halpoja ja hintaansa nähden hyviä, kunnes ne rupeaa kuivumaan eikä enää pelitä kunnolla.

Mulla oli loppumassa nämä kyseiset liinat, ja lähdin niitä taas metsästämään Anttilasta. Ylläri ettei niitä siellä taaskaan ollut, joten sain pienen paniikin. Mitäs nyt sitten? En halunnut ostaa mitään Niveaa tai mitään kallista. Cittarista sitten päätin etsiä jonkun toivottavasti hyvän ja halvan paketin, ja sen löysin! MeikinpoistoliinaMeikinpoistoliina2 Supermahtavien liinojen merkkinä on tällä kertaa Pirkka, enkä ikinä olisi uskonut, että tältä merkiltä löytäisin jotain näin 'holy grail' tuotteen tapaista. Liinat sisältävät vitamiineja E ja B5:ttä, sekä Aloe vera uutetta. Paketissa on siis 30kpl liinoja, ja hinta oli Citarissa 3.05€

. Vaikka paketissa lukeekin, ettei tarvitse huuhdella kasvoja liinan käytön jälkeen, suosittelen silti pesemään sen nassun Aina! Mutta ei siinä, ymmärrän hyvin, miksi paketissa niin lukee. Liinat ovat niin kosteita, että ne poistavat kaiken meikin hetkessä, ja iho jää puhdistetun tuntuiseksi ja näköiseksi.
Enää ne Fresh'n Soft liinat eivät tunnu olevan mitään verrattuina näihin! Plus että Pirkan liinat ovat aivan ihanan pehmeitä, ja jättää ihon silkkiseksi joka käytön jälkeen. Meikinpoistoliina3 Eikä tämä hypetys vielä lopu.. On ihan mahtavaa, että paketissa on tuo kansi jonka saa avata ja sulkea. Niin liinat pysyy kauemmin kosteina.
Plussana/miinuksena on vain aika vahva tuoksu, se on jotenkin voidemainen. Siitä joko tykkää tai ei :)

HYVÄ PIRKKA !! 5/5 tähtöstä
Nyt siis jos ostoslistalla on meikinpoistoliinoja, kokeile ihmeessä Pirkan omia :')
SHARE:

4 kommenttia

 1. Heei toiha onki varmaan oikeesti kätevä ku tollanen kunnon kansi, mulla ku ainaki liinat kulkee useimmiten laukus mukana niin yli usein alkaa pidemmän päälle repsottaan toi teippi"kansi" ja sit menee kaikkia roskia niihin ja pääsee ilmaa ja liinat kuivuu etc etc.. :S :D Pitääpi koittaa seuraavaks.. Tosin tällä hetkellähän käytän ite Avonin baby liinoja ;D Joita muuten varastos vissiin kolme pakettia ja yhes paketis joku oisko ollu 64 liinaa et hetkeks taitaa riittää.. :D Sit hennesiltä tilasin nyt kans jotain pienempiä paketteja missä tais olla 10/paketti niin just siks et kivempi kantaa pienempää mukana mut niihin en oo ehtiny vielä oikeen tutustua.. Pakko oli vaan tilata ku "halvalla sai" ja ku muutaki piti sieltä tilailla.. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo :) no näinpä ;) nyt sit ahkeraa käyttöä, niin voit näitä joskus kokeilla!^^

   Poista
 2. Nuo pirkkaliinat on ihan supereita! Itselläni noita on aina sekä meikkipakissa että omassa pussissa! :)

  Aivan ihana blogi sulla!

  VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig