keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Kierrettä kiharoille, kiharoita kierteelle

Huihai! Oon kerinnyt jo käydä saunassa ja testannut uusia hiustuotteitakin. Tilasin muutama päivä sitten FeelUniquelta Macadamia Natural Oil merkkisiä tuotteita, ja niistä todellakin pian enemmän! Katsoin myös leffan My Neighbor Totoro, joka oli kieltämättä outo, hauska ja erikoinen..
Ja hei, Indiedays Inspiration sivu on nyt tosiaan julkaistu ja avattu!
Sinne pääset klikkailemalla tänne
click!


Mulla on teille taas näyttää kivaa simppeliä juttua hiuksille, ja tälläkin kertaa The Beauty Department blogista.
PhotobucketPhotobucket
kuva ja teksti: thebeautydepartment

Tässä olisi tuto ja helpotus varsinkin niille, jotka omistavat kiharan tai vähän vähemmän kiharan pehkon, joka on aina pörröinen ja RUMA. Näin vähän niinkun omin sanoin siis, sellainen multa löytyy. Ei nyt aivan kiharat, mutta erittäin laineikkaat. Ja niissähän on sitten kova työ saada ne suoraksi joka päivä, tai vaikka kihartaa ne. Mutta jos haluaa kauniit sileät laineet, ettei aina tarvitsisi pesujen jälkeen suoristella ja muotoilla hiuksia niin kovasti, on tässä kiva tuto siihen (vähän lyhennettynä):


1. Apply whatever styling aid you like.
2. Always blow hair out using a nozzle and point it downward as much as possible in order to really smooth the cuticle. If you don’t have a good blowdryer, I strongly suggest you save up and invest. It makes ALL the difference in the world for a girl with curls. Once you’re done drying, you can add some simple waves to your hair if you want.
3. Find a good anti-humectant.
4. Warm it up in the palm of your hands and distribute through evenly, beginning with the area that tends to be the most unruly (aka: the part that usually gets curly again first.)
5. Now twist the hair like a rope. The best way I can explain how to do this part is to divide the hair in two and hold one piece in place while you hand the other one over. The hair will automatically twist itself and you won’t have to worry about that part. Hold one piece still, pass the other one over. Hold one piece still, pass the other one over. Hold one piece still, pass the other one over…. keep going!
6. Repeat on the other side.
7. Your braids should look like this. Not too loose + not too tight. It’s totally fine if some of your layers fall out, just try and tuck them in if possible.
8. Now sleep! ZzzzzZzzzZZzzzzZzzzzzzzz...


Näin tosiaan neuvotaan TBD blogissa tekemään. Mähän en tietenkään taas ymmärtänyt tuota hiuksien kiertämistä sitten ollenkaan. Onneksi tähän oli tosi helppo video saatavilla! Eli jos lähdet kahta hiusosiota vain kiertämään toisiaan ja lisäät loppuun pampulan, kierretty osiohan aukeaa. Hah, näinhän mullekin kävi :'D

Ideanahan on tosiaan se, että kun sulla on esim. kaikki hiukset jaettu kahteen osaan, otat toisen osan ja jaat sen kahteen. Sitten alat kiertämään ensimmäistä osiota yhteen suuntaan, ja toista osiota sen aiemman vastakkaiseen suuntaan. Tämän jälkeen voit ne kaksi osiota kiertää toistensa ympärille kerran, niinkun kuvassa 5 näkyy tuo kiertäminen. Sitten taas kiristät kierteitä, ja pyöräytät hiusosiot toistensa yli kerran.

Apua, toivottavasti tuo pitkä selitys ja video auttoivat! Koitin tätä tekniikkaa kosteisiin hiuksiin ja nukuin kierteet päässä yön yli. Mutta minä keskipituisilla hiuksilla tietty kiristin kierteet superkireälle, joten vastassa aamulla oli kiharapehko! Damn : D ei kylläkään mikään pehmeä laineikas pehko. Ehkä uusi yritys pian!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig