sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Lempparikaksikko ylitse muiden

Tuomitun nimi: Catarina
Hiusten kunto ennen värjäystä: Ok
Rikos: Liukuvärjäys, johon sisältyi värinpoistoja, blondauksia, värjäyksiä.
Seuraus: Kuiva, karhea, kaksihaaraisia, paksut.

Viime parturikäynnistä on nyt vuosi aikaa, ja sen vuoden aikana oon itse leikellyt hiuksia pariin otteeseen, eli vähän latvoja tasoittanut jne. Höylällä oon myös ohentanut hiuksia jonkun verran. Eli nykytilanne hiuksilla on aika järkky, varsinkin kun vaalensin puolet hiuksista.

Tänään kerron teille mun kahdesta uudesta ystävästä, joista onkin tullut mun luottoystäviä! tresemmepullot Ystävien nimet ovat Tresemme Naturals Shampoo & Hoitoaine. Nämä oli ihan must käydä ostamassa, HalpaHallista lähti hintaan 5.90€/ pullo, ja tavaraahan tosiaan tulee tuo 900ml per puteli.

Alusta asti oon hyvin suuresti epäillyt Tresemmen tuotteita, ja alussa näistä kuulikin aika paljon negatiivista palautetta. Ja jos en olisi lukenut yhtä erittäin hyvää arvostelua näistä ;) en olisi näitäkään koskaan ostanut.. Onneksi luin, näin hyviä kumppaneita en oo koskaan käyttänyt!


tresemmeshampoo Shampoossa on nyt vähemmän sulfaatteja, ja luvataan yhden pesun jälkeen jo 10x vahvemmat hiukset. En nyt tiedä onko ne vahvemmiksi tulleet, mutta shampoo pesee ja vaahtoaa todella hyvin, ja tuoksukin on ihana. Shampoo ei takkuunnuta hiuksia pesun yhteydessä yhtään niin paljoa, mitä kaikki muut shampoot ovat. Huuhtelun jälkeen jo hiukset ovat sileämmät ja parempikuntoisemman tuntuiset.


tresemmehoitoaine Hoitoaine ei sisällä silikoneja, ja taas lupaillaan 10x vahvempia hiuksia. Ensimmäisellä kerralla laitoin perusmäärän hoitsikkaa hiuksiin, ja annoin vaikuttaa alle minuutin; en ollut vakuuttunut. Sitten luin kunnolla takaa ohjeita; ”levitä märkiin hiuksiin ja annan vaikuttaa 2-3min”.


tresemmetakaa Ennen hoitsikan levitystä, puristelen kaiken ylimääräisen veden pois. Näin oon tähänkin asti tehnyt tällä, ja antanut hoitsikan tehdä tehtävänsä 1-2min. Lisäsin myös tuotteen määrää, ja sitä on ollut aikamoinen klöntti kädellä, että saan sitä oikein kunnolla kaikkialle missä on blondia väriä.
Näillä oon mennyt tämän kanssa, ja ai että kun hiukset ovat olleet terveen näköiset, sairaaaan sileät ja erittäin helppo suoristaa!

Ennen suoristaminen kesti kauemmin, koska hiukset tuntui paksummilta ja karheammilta, ja hiukset oikein rohisi suoristimen välissä.. Nyt kaikki sujuu nopeammin, eikä hiukset enää rohise suoristimen välissä. Tuloksena on aina kauniit, sileät ja suorat hiukset^^

Onneksi ostin nämä tuotteet! Rohkaisen kyllä muitakin ostamaan nämä, jos pitää erittäin sileistä ja silkkisistä hiuksista, ja omat tuntuvat paksuilta, raskailta ja karheilta (kuivat, käsitellyt jne).
SHARE:

2 kommenttia

  1. tosi kiva postaus, lisää tälläisiä! tiedätkö löytyisiköhän jostain pienempää kokoa noista pulloista että voisi kokeilla ennen kuin ostaa nuo jättimäiset putelit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit^^ jos jostain löytyisi, niin epäilisin että mahdollisesti Emotionista. Kannattaa kysyä jos ei niitä näy, ja tuo Naturals sarja on vissiin aika uusi, etten tiedä jos niiden pikkupulloja on vielä kerinnytkään tulla. Kysele kaupoista! :)

      Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig