Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Laittoman pitkät ripset, kiitos

Tilailin tosiaan FeelUniquelta joku aika sitten Maybelline Illegal Lenght, Fiber Extensions Mascara -ripsarin, ja nyt saatte siitä arvostelun! MaybellineMascara_zpse2e56150MaybellineBrush_zpsfa9dcb2aMaybellineFibers_zps99a72d7d Itse harjaosa on aika pitkä ja jotenkin kevyen tuntuinen. Alussa olin turhankin varovainen tämän kanssa, kun olin niin tottunut One by One ripsarin käyttöön. Huomasin kuitenkin heti, että tämä ripsari jos joku pidentää! Ei niinkään anna paljoa tuuheutta, mutta toden totta pidentää.

Tämä ripsarihan tosiaan sisältää noita kivoja pikku "karvoja", eli kuituja, niinkuin kuvista näkyy. Ne liimautuvat ripsiin ja pidentävät niitä entisestään. En omista mitään tikkusuoria miniripsiä, vaan aika kaarevat ja pitkät ripset, siksi varmaan oon ollut niin tyytyväinen moniin ripsareihin, kun saan kaikki toimimaan :)

Alla olevista kuvista näkee, kuinka ripsari pidentää ripsiä uskomattoman paljon. En myöskään taivuttanut ripsiä, eli tämä hoitaa senkin puolen! Uskomatonta! Ripsari ei karise poskille ollenkaan, vaan pysyy aivan täydellisenä koko päivän.
MaybellineLashes_zps5f924641MaybellineLashes2_zps65e52ef9 Pahoittelen, ettei mulla ole näyttää ennen ja jälkeen kuvavertailua :( mutta jos siis kaipaat paljon tuuheutta ripsiin, ei tämä ehkä ole sua varten. Mutta jos pitkistä ripsistä pitää, suosittelen Ehdottomasti kokeilemaan tätä, anna tälle mahdollisuus!

Mä pysyttäydyn tässä ripsarissa nyt pitemmän aikaa, koskaan en ole ollut näin tyytyväinen ripsariin :) :) :) kymmenen tähteä!

Kommentit

  1. vitsi oonki miettiny kauan että pitäis kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile nyt ihmeessä, etköhän tykästy kovaa jos pitkistä ripsistä haaveilet :')

      Poista
  2. En ookkaan kuullut ripsarista jossa on pikkuisia "karvoja" kuulostaa kyl tosi kivalta idealta ja varsinkin jos se toimii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, noita kuituripsareita ei taidakaan olla yhtä paljon kun normiripsareita :) muistan että KICKSissä on myyty sitä Fiberwig kuituripsaria aika kauankin jo, muistatkohan sen? Sellainen punainen tuubi :) tän ripsarin kuidut kyllä ainakin toimivat! :)

      Poista
  3. OUUUH vautsivau, näyttääpä tosiaan toimivan! Tästä tais tulla mun uus "pakko saada" -tuote!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimii toimii!^^ tästä tuli mun "pakko jäädä" tuote :')

      Poista
  4. toimiiks toi lyhyihin ripsiin? Onko sulla mitään ns. Ehdokasta joka pidentää paljon tosi lyhkäsiä ripsiä? :)

    http://aurrrevoir.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tätä ripsaria uskaltaisin ehdottaa lyhyisiin ripsiin, koska tässä on just noita kuituja, jotka pidentää :) jos kerta munkin semipitkät ripset saa tällä pitemmäksi, niin miksei myös lyhyetkin! Kannattaa ihmeessä koittaa juuri noiden kuitujen takia, muuten en kyllä osaa suositella mitään ihmeentekijää :/ toiv. löydät pidentävän ripsarin :)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake