Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Ombre Nails & pakettia, taas!

Iltaa, yötä. Kävin koeajamassa tämän uuden asunnon saunan ja voi pojjat, oli ihanaa päästä pitkästä aikaa saunomaan, ja kiva kun nyt on "oma" sauna! Mun täytyy teille saada aikaseks päivitellä vähän juttua tosta tea tree öljystä, paljon kerrottavaa!

Mut nyt tulis juttua ombre kynsistä. Tein nämä kaunokaiset jo aikaa sitten, ja ne oli niin helppo tehdä! IMG_5187Image and video hosting by TinyPic
Näihin mulla on teille tosi simppeli videotuto Youtubesta. Suosittelen kyllä kokeilemaan ja tietty leikkimään eri väriyhdistelmien kanssa! Syksyksi vois esim. kehitellä jotain vähän tummemman sävyisiä variaatioita, vaikka tumman liilaa, viinipunaista, harmaata..

Itse käytin alle jotain China Glazen valkoista lakkaa, pinkkinä toimi Viva La Diva nro 130, liilana La Femmen sävy Lilac Cream ja minttusävynä toimi Rimmelin lakka sävyssä Peppermint. Päälle vielä lisäsin jotain Seppälästä ostettua kimallelakkaa (Wild and Crazy!) kerroksen.





Mulle tuli viikko sitten paketti taaaaas FeelUniquelta, oon ihan koukussa siihen! IMG_5785 Tilailin mun kellertävälle blondille Bonacuren Color Freeze Silver Shampoota, joka on tumman liilaa/sinistä, ja kuulemma värjää kynnet ja sormet, niin oon hanskojen kanssa tätä hiuksiin lätrännyt pariin otteeseen. Hieman se on kirkastanut blondeja ja ottanut vähän keltaisuutta pois.
Hintaa en tälle muista, mutta alekoodien kanssa oli n. 10€ tästä tarkempaa arviota tulossa myöhemmin vielä!

Tilasin myös uuden ripsarin Maybellinelta; Illegal Lenght. Hinta oli vähän edullisempi mitä suomessa, hinnat löytää FeelUniquen sivuilta. IMG_5789IMG_5791 Voin kyllä kertoa, että tämä tekee sen mitä lupaa; pidentää. Teen ripsarista tarkempaa arvostelupostausta piakkoin, mutta voin siis jo kertoa, että olen rakastunut tähän

Kommentit

  1. Toi sun versio ombre-kynsistä on paljon ihanampi kuin videossa :) Minäkiii haluun osata tehdä tommossii, ens viikolla vaikka!

    Ihana blogi muutenkin! Rupesin just seuraajaksi, saa tulla seuraaman mua takas, oon ihan uus bloggaaja :)

    -Marjo / happytarist.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooi kiitos^^ niistä sai heti näyttävemmät tuolla shimmerlakalla. Kannattaa kyllä kokeilla, oli todella helppoa!

      Kiitos kiitos, toivottavasti viihdyt! <3 Mä tsekkailen sun blogin myös :)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake