perjantai 24. elokuuta 2012

Cuteness All Over -blogi päättää tiensä

Hellurei.
Mä tännekin blogiin nyt kerron asiasta. Lopetan päivittelyn toisen blogin puolella, joka siis kantaa nimeä Cuteness All Over. Tännehän oon nyt pääsääntösesti postaillut kaikkea kauneuteen yms liittyvää, ja jättänyt melkein kaiken muun toisen blogin puolelle.

En enää jaksa päivittää kahta blogia, joten päätin jättää Cuteness -blogin auki, etten sitä poista, ja bloggailen tästä lähtien tämän blogin puolelle vähän muitakin juttuja :) toivottavasti te lukijat ootte ok tämän asian kanssa, ja jatkatte blogin seuraamista. Blogista ei missään nimessä tule mitään sisustus/ruoka/muoti -blogia, vaan pysyy täysin kauneusblogina, mutta sillon tällön aion ripotella sekaan vähän muutakin mausteeksi!


Postailen vielä tänään myöhemmin vähän lisää jotain kivaa, pysykää kuulolla :)
SHARE:

4 kommenttia

 1. Miten muuten oot saanu sun blogin näin kivan näköseks :ooo onks jotain vinkki sivustoja? toivottavasti et oo yhtä kökkö kun muut bloggarit jotka ei jaa linkkeja haha!

  Ja kirjotatko viel jotain treeni juttui blogiin :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon saa blogia muokkailtua Bloggerin omien muokkaustoimintojen avulla, ja blogin taustalle saa vaikka kuvia koneelta, niinkun nyt mulla tuo kukkatausta :)
   tiedätkö kun on niin monia kymmeniä sivuja mistä oon löytänyt apuja blogin muokkaukseen, että se taitaa olla monilla bloggareilla suuri syy, miksei ne niitä halua jakaa :) mutta tässä olis yks tosi hyvä sivusto: http://www.littlepinkstrawberries.com/

   Ilman muuta kirjoittelen! :) mullakin on punttiohjelma nykyään ihan erilainen, siitä saa hyvää juttua tänne.

   Poista
 2. Miksi olet muuttanut uuteen asuntoon? Oletko töissä tai opiskella olet nyt? :) Ja mitä Ajattelin koska olet harvoin päivittänyt blogia.

  Hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edellisestä asunnosta loppui vuokrasopimus ja poikakaveri muuttaa toisesta kaupungista tänne opiskelemaan, niin nyt oli hyvä aika muuttaa yhteen :) tällä hetkellä etsin kovasti töitä, haluaisin jossain vaiheessa vielä tulevaisuudessa kyllä opiskella jotain lisää.

   Hauskaa viikonloppua sinnekin! :)

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig