torstai 5. heinäkuuta 2012

Taas yksi tilaus, olkaa hyvät

Hyvin myöhäistä yötä! Huh, kello jo yks.. Aika käydä nukkumaan pian!
Vitsit että mun aamu alkoi hyvin; postimies soitteli ovikelloa ja antoi mulle kirjekuoren ja kaksi pakettia.

Kirjekuori sisälsi uuden Visa Electronin mulle kävi hassusti yks aamu, ihan muutama päivä sitten. Sampo Pankista soiteltiin, että käyppä nostamassa rahaa, niin saadaan sun kortti suljettua. On taidettu kopioida mun rakas korttini jossain pankkiautomaatilla, ja SP: lle oli tullut tietoa, että mun korttia oli yritetty käyttää ulkomailla :O no se siitä sitten.
Paketit taas sisälsi meikkejä, ja niistä meikeistä seuraavassa postauksessa.... ;)

Mutta niin, esittelisin pikaisesti mun vieelä aikaisemman tilauksen, joka tuli taas kerran e.l.f. iltä! Tällä kertaa oli ihan pakko tilata muutama juttu, ja myös sen vuoksi, että postarit oli ilmaiset ja sai kaupanpäälle vielä luomivärinkin. Mä tietyisti toivoin saavani mielellään vaaleaa/ ruskeaa sävyä, mutta toisin kävi :( IMG_4757IMG_4759 Unohdin sitten lopuksi kuvailla HD puuterin ja tuon Mist whatever Sprayn, mutta nekin löytyvät jo täältä blogista aiemmista ELF postauksista :) tässä kuitenkin olisi se ilmainen luomiväri, jonka taidan myydä jollekin eteenpäin, mä en sinistä käytä :/ sävy on Totally Teal. IMG_4760IMG_4764 Ja sitten päästäänkin päätuotteeseen, syy miksi tein tilauksen. Mulla on tämäkin tuote ollut jo ennestään, mutta se pääsi kuivamaan ihan kunnolla. Niimpä tarvitsin uuden, vihdoinkin! PhotobucketPhotobucket Ja kyseessähän on Studio Cream Eyeliner, sävyssä Black, ja mukana tulee minisivellin. Hintaa on vain 4.50€ IMG_4790IMG_4791 On ERITTÄIN pehmeää ja tuotetta tarvitsee ERITTÄIN vähän, että saa pienenkin rajauksen tehtyä. Mä aina käytän tuota mukana tulevaa sivellintä, sillä saa niin tarkasti tehtyä rajaukset. Niin ja eyelinerhan pysyy hyvin ja kauan, eikä siirry mihinkään paikaltaan!
Nyt nukkumaan, unia!
SHARE:

9 kommenttia

 1. Toi sininen luomivärihän on oikein nätin sävyinen. :) Vaikka ymmärrän kyllä miksi haluat myydä sen, en itsekään käytä sinistä luomiväriä vaikka pari hassua lojuukin meikkipussin pohjalla - ja nimenomaan lojuu, luomilla eivät oikein ikinä ole. :D

  VastaaPoista
 2. Menee nyt vähän ohi aiheesta, mutta minusta tuntuu, että kortin tiedot pöllitään yleisimmin juuri nettiostelun yhteydessä (itselleni on käynyt näin kaksi kertaa). Ei niinkään tavallisilla pankkiautomaateilla. Oma korttini laitettiin kiinni viimeksi viime talvena, kun olin ostanut konserttilippuja netistä. Ensimmäisen kerran luottokorttini tiedot katosivat vääriin käsiin, kun tein tilauksen E.l.f.ille. Coincidence?

  VastaaPoista
 3. Inna - Niinhän se on! No juuri näin, en koskaan tulis käyttämään sitä :S mullakin on tuo Coastal Scentsin 88 paletti, siitä saan siniset sävyt jos tartten^^

  .Nekku. - Apua.. Siis silloin kun mulle soitettiin, olin päivä kaks sitten tehnyt tilauksen Ebayssä (mutta tietty Paypalin kautta) ja sitä ennen ELF ille, sen jälkeen onkin aikaa viime tilauksesta. SP: ltä sanottiin, että tietojen siirrota yms voi olla vaikka kuinka kauan aikaa, ettei sitä tiedetä. Ja itse kävin katsomassa pankkitietoja, niin edelleen siellä on varattuna 14.6. "tehdyt ostokset"; 0.70e ja 2.58e, voi olla että ne on juuri ne :O ja niistäkin olis sitten jo melkein kuukausi aikaa..

  Näin mulle laittoi yks kaveri:
  "ei ne sulje kortteja paitti jos se magneettijuovan tieto on kloonattu toiselle kortille.. tai siis näihin pankki reagoi, et esim. jos korttia fyysisesti käytetäään Vaasassa ja sitte tunnin päästä jenkeissä"

  VastaaPoista
 4. Mun luottokortilla oli yritetty ostaa lentoja Arabiemiraatteihin, jossain nettikaupassa. Eli ainakaan siinä tapauksessa ei ollut tarvinnut höylätä magneettijuovaa, kortin numero riitti.

  VastaaPoista
 5. .Nekku. - Ohhoh.. Okei. Noh, ei voi nyt oikeen tietää mitä on käynyt :/

  VastaaPoista
 6. Musta kivan kesänen toi sinertävä luomiväri. :)
  Mieki tein tillauksen tonne ja sain violettiin taittavan mineraaliluomivärin kaupan päälle. :)

  VastaaPoista
 7. jjensku - Joo söpö se kyllä on, muttei tuu käytettyä sinistä ; D oi, toivottavasti tykkäsit! :)

  VastaaPoista
 8. vaasassahan oli vissiin viime kesänä jotkut bulgarialaiset kopioinu kortteja muutamalta automaatilta..

  VastaaPoista
 9. Anonyymi - Joo, kaveri mulle kertoikin että täällä olis muutamilla automaateilla kopiotu kortteja :/

  VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig