sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Ongelmaiho, yksi tuotearvostelu ja pari sivusuosittelua!

Hellou! Viimeksi sanoin, että seuraavassa postauksessa näytän uusimmat meikkitilaukset ja mitä kaikkea, mutta perun sanani. Ne sitten tämän jälkeen! Mun on ihan pakko nyt tulla tänne jakamaan äsken löytämäni sivu ja kertoa hieman arvosteluja ja sen sellaista :)

Oon tainnut joskus ennen täällä kertoa, millaisen ongelmaihon omistan, ja omistan sen edelleen. Ei oikeen mihinkään muuttunut; rasvainen, näppyjä, joskus finnejä, mustapäitä, valkopäitä, kuivahko.. Okei, eli tosi rasittava tapaus! Se on kyllä muuttunut, että finnejä tulee enää aika "harvoin", eikä kasvot tunnu olevan niin rasvaiset enää, hiukset kyllä rasvoittuvat sitten senkin puolesta :/
Perus mustapäitä löytyy nenän alueelta ja näin, valkopäitä ilmaantuu joka päivä muutama uusi.. Otsan oon saanut pysymään aika puhtaana jo muutaman kuukauden, siitä oon iloinen! Enkä pistä siihen muuta meikkiä enää, kun joskus puuteroin kevyesti ja saatan joinain päivinä aurinkopuuteria myös käyttää. Nyt parina kuukautena on ilmeentynyt kuivaa ihoa suupielissä, välillä se katoaa, ja välillä se tulee takaisin ja voi pysyä viikonkin.. Talvella omistan semi pintakuivan ihon ja tarvitsen kunnon paksun voiteen yöksi.
EIKÖ kuulosta rasittavalta tapaukselta ?!

Ostin n. kuukausi sitten Cittarista alelaatikosta Lumenen Hydra Drops Moisturizing Night Cream - Kosteuttavan yövoiteen, hintaan 5€. Olin nähnyt muutamista blogeista että näistä päivä- ja yövoiteista ollaan tykätty, ja itsekin tarvitsin perus kosteuttavan yövoiteen, niin päätin sitten antaa tälle mahdollisuuden.
IMG_4119-1IMG_4123-1IMG_4129-1 Okei, vaikuttaa lupaavalta. Koitin tätä iltapesujen jälkeen, ja voidetta tarvitsi todella vähän kerralla. Voide on ihanan pehmeää ja imeytyi hyvin, mutta tunsin iholla heti levityksen jälkeen sellaisen jännän "polttavan" tunteen.. Aamulla herättyäni iho oli kosteutetun tuntuinen ja näköinen, mutta muutama valkopää oli taas tullut. Koitin tätä voidetta seuraavanakin yönä, ja aamulla iho ei ollutkaan ihan niin kosteutetun tuntuinen ja iho oli hieman ärtyneen näköinen ja valkopäitä oli nyt vielä enemmän. Lopetin heti käytön.

Vähän myöhemmin näin tämän videon: Jahaa, eli iho voi reagoida uudesta tuotteesta, mutta se silti toimii? Hmh, päätin antaa voiteelle vielä toisen mahdollisuuden.
Koitin sitten tätä voidetta käyttää taas parin viikon tauon jälkeen, ja samat jutut toistui. Ärtyneen näköinen iho (hieman) ja paljon valkopäitä! Ärrr, eikä ne millään lähteneet, vaikka koitin syväpuhdistavalla naamiolla, kuorinnalla ja millä, niin valkopäät ei lähteneet, ja yleensä noilla keinoilla ne lähtevät. Siispä taas lopetin käytön, ja yöksi laitoin Artistryn perus kasvovoidetta. Aamulla jo iho oli vähän paremmassa kunnossa, ja sitä seuraavana vielä paremmassa :) jes!

En nyt tiedä mitä pitäisi voiteesta ajatella, mutta enää en sitä käytä! Ja ihmettelen kovasti sitä jännää "polttavaa" tunnetta iholla levityksen jälkeen, sama juttu kävi mulle myös sen Lidlin voiteen kanssa, ihan sama juttu! Tässä voide →→ Click! Eli sama juttu kävi, ensin ihastuin, ja lopulta petyin :/

Nyt pysyttäydyn Artistryn voiteessa niin kauan, että saatan löytää jonkun oikeasti hyvän yövoiteen..
Mutta nyt siis esittelisin teille muillekin ongelmaihoisille hyvän sivun, johon juuri tutustuin! Sivun nimi on Skinacea - A collection of skin panaceas and personal tips, ja täältä pääset sivulle →→
Click!
Sivuilta löytyy hyvin vinkkejä esim. juuri akneen, ja sivun ylläpitäjä kertoo oman tarinansa, kuinka pääsi eroon aknesta jne. Mä päädyin sivuille Acne Face Map in kautta! Click! Kartta on suuntaa antava, ja kertoo ratkaisuja, miten päästä eroon tietyn kasvojenalueen aknesta.

Eilen illalla katselin Youtubesta videoita, miten saada puhdas iho ja miten päästä aknesta eroon. Muutamat ihmiset vannoivat Tea Treen nimeen, ja päätin, että nyt on jo munkin aika sitä kokeilla. Etsin hetkin Googlesta, että mistä sitä löytyisi edullisimmin, ja löysin nettikaupan nimeltä Xoco Click!
"Xoco.fi luotettava pieni tamperelainen erityisesti raakasuklaaseen ja kotimaisiin ”superfoodeihin” erikoistunut verkkokauppa. Valikoimissamme mm. Conscious raakasuklaa, Big Tree Farms raakakaakao, kotimainen hamppuöljy, hamppurouhe, mustikka, tyrni, karpalo, nokkonen ja hunaja."
Löysin heidän sivuilta tea treetä todella edullisesti, 10ml vain 5.50€. Tilasin yhden pullon sitä ja samalla ajattelin myös koittaa Spirulinaa, jota myös myytiin edullisesti; 115g jauhetta 10.60€. Postikulut olivat 4.90€, joka tietysti lisää vähän hintaa kaikelle, mutta silti, edullista! Ja koodilla "quinoaa" sain ekasta tilauksesta -5%, eli 0.80€ : D

Joo.. Aika pitkä postaus tällä kertaa, hih. Jos teillä on antaa mulle jotain vinkkejä ihan mihin vain, heittäkää niitä kehiin ihmeessä! :)
SHARE:

1 kommentti

  1. wish we would have lumene products here :/
    in btw really nice blog you have here, dear :)) keep up the great work!

    xoxo

    http://www.flirting-with-fashion.blogspot.com

    VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig