torstai 10. toukokuuta 2012

Tämän hetkinen liukuvärjäys

NewHairNewHair5NewHair2NewHair4NewHair3 Yo yo, mä nyt myös sitten menin värjäämään pääni.. Minä ja mun päättömät teot : D liukuvärjäyshän tässä on kyseessä. Voin kertoa että OLI PELOTTAVAA. Mun hiusten väri on tällä hetkellä tollanen jännä punertavan ruskea, eli paljon punapigmenttiä on vielä jäljellä.

Ostin siis L'Orealin Super Blonde värinpoiston ja tuotetta tuli todella paljon, siitä suuuuri plussa, no siis ainakin jos miettii että esim liukuvärjäisi hiukset.
HairDyeHairDye2 Ihan randomisti kädet täristen ja vatta täynnä perhosia aloin ihan käsin värjäämään päätäni.. Huh, pelotti niin kovaa kun ei yhtään tiennyt mihin tässä päädyttäisiin : D Siinä sitten värjäsin latvoja ja niinkun kuvista näkyy, värjäsin myös silmien korkeuden yläpuolelta ja tein random "raitoja" myös. Annoin olla aikas kauan (aikaa en katsonut) ja kun katsoin että näyttäisi olevan semivaalea, menin ja suihkuttelin värin pois. OMG, haha nauroin niin lujaa kun näin tuloksen. Ihan oranssi pää! Tsiisus, ei kun föönaamaan pää ja uudestaan värinpoistoon. Tällä kertaa laitoin väriä ensin latvoihin (paljon!) ja annoin olla n. 10-15min, sitten laitoin latvoihin lisää väriä (paljon!) ja jatkoin ylemmäs. Pistin ruokakauppapussin päähän kun ei muuta ollut ja äiti nauroi räkänaurua kun näytin ihan nunnalta XD annoin värin olla huikeat 45min ja menin suihkuttelemaan värin pois, sekä lisäsin hoitoaineen. Tällä kertaa hiukset vaalenivat lisää mukavasti, mutta... KUTEN kuvista näkyy, vastassa oli erittäin kellertävä sävy, nami!

Nyt oonkin ihan epävarma kun en tiedä mitä seuraavaksi kannattaisi tehdä. Pitäisikö mun ostaa esim. sellainen Liven?? Blondauspakkaus, sellainen missä sen naisen pää on melkein valkoinen, ja sen jälkeen värjätä jollain (?) tuhkan sävyisellä blondilla päälle..? Ja ostaa hopeashampoota. SAA JELPPIÄ! :)
SHARE:

6 kommenttia

 1. Itse vaalensin joskus tiuhaan tahtiin punaisesta vitivalkoiseksi ja tuloshan oli se, että hiukset napsahti pahimmillaan 1-2cm pituisiksi tyngiksi. Suosittelen siis odottelemaan suosiolla vaikka se pissinvärinen ei ehkä kivoin sävy olekaan :D hopeashampoo ja -hoitsikat käyttöön ja parin viikon päästä sitten vaalennusta taas.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi - Oi härregyyd! : D mä joskus teinivuosinani erehdyin vaalentamaan koko pään, ja kun se olikin keltainen, yritin värjätä sitä jollai todella vaalealla värillä päälle pariin kertaan niin yhtäkkiä niskasta oli puolet hiuksien pituudesta kadonnut ; D

  Mä taidan kyllä mennä sun neuvoilla, odotan ainakin viikon tässä ja hoidan hyvin hiuksia! Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Kiva blogi sinulla ja raikkaita kaikki kosmetiikkaesittelysi :)

  Itse neuvoisin piipahtamaan kampaamoon, jossa myydään kevytvärejä (sopivat vaalennusten jälkeiseen värjäykseen parhaiten). Hinnat liikkuvat esim. Wellan kotiväripaketeissa 12 euron pintaan ja ammattilaiset osaavat neuvoa turvallisesti toimivan sävyn, jolla punaisuutta saa neutralisoitua.

  VastaaPoista
 4. Eveliina - Oi kiitoksia! :)

  Ahaa, kiitti vinkistä! Mä oon vaan tässä pähkäillyt kun tämä tulos on niin kellertävä/oranssihtava, että täytyisikö mun vielä uudestaan tehdä värinpoisto ennen perus hiusväriä :/

  VastaaPoista
 5. Hopeashampoolla kun pesee pari kertaa viikossa hiuksia niin saa pikkaisen sitä kellertävyyttä taitettua joten ihan turha se ei ole. Jos tahtoo päästä halvalla niin halvimmat hopeashampoot on luultavasti Hairstoren (7€) ja Four Reasonsin (n. 8,90€). :) Itse ostin viimeksi Hairstoren pakettihintaan, jossa sain hopeashampoon ja -hoitoaineen 7 eurolla, enää pitäisi vain testailla kuinka hyviä ovat.

  Tuhkanvaalea hiusväri myös auttaa ja jotkut niistä vaalentavat 1-2 astetta. Liven kaikista vaalein sävy tekee hiuksista keltaiset, joten sen suhteen on ainakin hopeashampoon käyttö suositeltavaa ja myöhemmin tuhkanvaalea päälle. :D

  Vaalentaminen on pitkä prosessi joka vaatii kärsivällisyyttä. Jotkut sanovat että vähintään 2 viikkoa kannattaa olla värjäämättä kun on tehnyt värinpoistoa tai vaalennusta mutta mieluiden pidempäänkin ennen seuraavaa värjäystä. Onneksi kesällä myös aurinko vaalentaa aavistuksen hiuksia, toisin kuin talvella.

  Eikä minusta tuo väri nyt kamalalta ainakaan kuvista näytä. :) Kun on kärsivällinen niin hiukset kiittävät myöhemmin.

  VastaaPoista
 6. hei nyt kävin vihdoinkin naputtelemassa sinne hiuskysymyspostaukseen vinkkiä tuohon väriin liittyen, käyhän kurkkaamassa :)

  VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig