perjantai 6. huhtikuuta 2012

Pari uutukaista

Hellurei ja hauskaa pääsiäistä :) pieni tauko ollut taas, tiedän....
Ostin muutama päivä sitten Emotionista We Care Icon kynsilakan, jota oon ihan alkuajoilta himoinnut. Alkuperäinen hinta naurettavat 5.90e viidestä millistä litkua, ja alehinta sentäs putosi hintaan 3.90e oon aina luullut (niinkun kauppojen valot aina vääristää kaiken....) että tämä sävy olisi persikkaisempi, ja petyin kotona kun huomasin ettei näin ollut, mutta onnekseni silti rakastuin tähän sävyyn syvästi! :)
PhotobucketPhotobucket Eli kyseessähän on sävy nimeltä True Zimbabwe, ja siis.. Mun mielestä tätä sävyä on hieman vaikea kuvailla, perus nainen : D Pinkki, muttei kovin sinertävä sävy, marjainen??? Äidin mielestä Cittarin valossa oranssi : D joo jätetään tähän, omasta mielestä kuitenkin aivan ihana ja haluan tällaisen lakan varmasti myöhemmin uudestaan, mutta isommassa ja edullisemmassa pullossa! Photobucket Viimeisenä uutena ostoksena teille näyttää, on Klippoteketin kuuluisa kuivashampoo. VIHDOIN sitä oli Vaasan Emotionissa! Oliskohan maksanut 4.90e? Ei paha. Photobucket Oon kerran tätä koittanut, ja voin sanoa että heittämällä on parempi kuin Batisten kuivashampoo. Näiden tuoksut on mulle ehkä turhan voimakkaita ja säilyy liian kauan.. Mutta imi kaiken rasvaisuuden ja lian ihan sekunnissa ja antoi semmoisenkin pidon hiuksille että. Wau. Oli kyllä työlästä harjata hiuksista ylimääräinen pois, ja tummiin hiuksiin jäi inhottava puuterinen look :/ täytyy kyllä kokeilla vielä lisää!

Mutta joo, palataan astiaan ja viettäkää hauska pääsiäinen!
SHARE:

2 kommenttia

  1. Mäkään en tykkää tuon Klippoteketin hajusta, en sitten niin yhtään :( Onneksi se nyt ei koko päiväksi jää päähän, mutta kyllä se siinä laiton aikana häiritsee. Mietin usein, että milleköhän se tuoksuisi ilman hajusteita? Oliskohan se yhtään miedompi siten.

    VastaaPoista
  2. Elisa - Joh :/ vähän turhan voimakkaita kaikki nämä hajustetut kuivashampoot.. Niin, ehkä! :)

    VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig