torstai 19. huhtikuuta 2012

Hiuksia ja hiusaineita!

Mukavaa torstaita evribadi :) ihanaa kun on tullut blogille lisää lukijoita, erittäin paljon tervetuloa ja toivottavasti viihdytte tämän blogin parissa! Ja jos ette ole vielä huomannut niin mulla on myös toinen blogi, joka on enemmän tällainen lifestyle -blogi. Täältä pääsette sinne → Cuteness All Over ♥ 

Eilen kävin Halpa Hallissa äityliinin kanssa ja näin että Doven shampoot ja hoitoaineet (ei tehohoidot) oli tarjouksessa - 4.50€ kaks kipaletta kumpaa vaan tai molempia. Ainakin HH: n alkuperäisen hinnan mukaan olis ilman tarjousta tullut summaksi vähän yli 6€. Voi ollakin että haluan nämä heti käyttöön vaikkei aiemmat Dovet ookaan vielä lopussa, ei pysty olla kärsivällinen ;) Photobucket Eli tällä kertaa on kokeilussa Doven Silk & Shine shampoo ja hoitoaine, kapinallisille hiuksille : D (smoother than silk!) PhotobucketPhotobucket Eli näiden avulla hiuksista tulee silkinpehmeät, jopa silkkiä pehmeämmät! Ja pörröisyyden pitäisi vähentyä, saa nähdä ;) oon kyllä ollut todella tyytyväinen noihin aiempiin Doven tuotteisiin, tehohoidolla takut selviää ja hiukset on olleet kiiltävät ja terveen näköiset. Tykkään!

Väliin yksi monesta tilaamastani tuotteesta, tilasin taas mamman kanssa One by One ripsarit FeelUniquelta, tällä kertaa alennuksen kanssa vain 9€! Mulle on tulossa nyt muutama tilaus tosiaan joista kyllä otan kuvaa tänne, promise. Mullahan on nyt käytössä se L'Orealin ripsari ja oon tykännyt siitä todella kovaa, mutta kyllä Maybelline vie tällä kertaa silti voiton ihan hintansakin puolesta :) täys kymppi! Photobucket Niin, halusin vielä pari kuvaa pistää tänne mun hiusten pituudesta. Ne on kasvanut ihan hulluna ja olleet jotenki terveemmät nyt. Ja Joicon hiusöljy? (Klikkaa tänne!) tekee ihmeitä hiuksille, varsinkin jos ne tahtoo suoristaa. Levitän sitä ennen föönausta kosteisiin hiuksiin mutten todellakaan hiuksen tyveen asti! Annan muutaman minuutin olla ja föönaan harjan kanssa. Sen jälkeen hius on silkin sileä ja helpompi suoristaa. Suoristuksen jälkeen lisään öljyä vielä ja ah että.. PhotobucketPhotobucket Voi että miltä tuo asento näyttää :'D mutta joo, harmi ettei mulla oli mitään ennen ja jälkeen kuvaa näyttää teille, mutta voin sanoa että on nuo kasvanut! Kyllä sitä niin moni kertoo :') ihanaa.. Vihdoinkin..
SHARE:

1 kommentti

  1. en ookkaan vielä kokeillu tuota ripsaria, pitäis ehdottomasti kokeilla :)

    http://fashionbeautymylife.blogspot.com/

    VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig