tiistai 7. helmikuuta 2012

L'Oreal Volume Million Lashes - Extra Black

Heipparallaa pitkästä aikaa :) mulla on mennyt Maybellinen One by One ripsaria jo varmaan neljä tai viis tuubia, oon aina sitä tilannut FeelUniquelta koska siellä se ja muutkin ripsarit on niin edullisia. Vihdoin alan kyllästyä siihen ripsariin ja oli aika ostaa uus. Oli aika vaikea päättää minkä seuraavaks ostais, kun ei millään viittis mitään kahdenkympin ripsaria ostella.. Parhaimmaks vaihtoehdoks koin L'Orealin Volume Million Lashes ripsarin, jonka jo varmaan kaikki tietääkin.
Photobucket
Hinta oli karrrmiva, niin Anttilassa kun KICKSissäkin; 18.50e, Anttilassa on se hyvä puoli, että Beautypassiin saa leiman yli kympin ostoksista, mutta KICKSissä nyt sattui olemaan vielä tämän päivän voimassa -20€ alelappunen, jonka ilomielin käytin. Sain jopa 3.70e pois, joten jäljelle jäi maksettavaks vaan 14.80e, woo! Suosittelen kyllä hyödyntämään KICKSin alelappuja jos sieltä jotain tarttee :)
Photobucket
Harja muistuttaa paljon mua Maybellinen One by One ripsarista.. Kämppis ainakin käyttää tätä ja aina on kehunu. Saas nähdä :) pistän tänne kuvaa kun tätä käytän!

Kertokaa mulle mitä tykkäätte tästä ripsarista :)
SHARE:

4 kommenttia

 1. Oma lemppari myös tuo ripsari! Juuri kävin Helsingin Itäkeskuksen Anttilasta ostamassa tuota lisää ja näitä sai 2 yhden hinnalla ystävänpäivätarjouksena

  VastaaPoista
 2. Anonyymi - Oo kiva kuulla :) mun lemppariks ei ainakaan ihan vielä oo päässy ;) Aijaa, hyvä diili !

  VastaaPoista
 3. Olisiko kuvaa tarjolla miten toimii ripsillä? Olin aikeissa ostaa tän mutta en sitten päässyt liikkeelle ajoissa.. :D

  VastaaPoista
 4. leben - Mä otan huomenna kuvaa! Mutta voin pikasesti kertoa, että aika samanlainen on kun tuo One by One, ylläripylläri : D tykkään kyllä paljon, mutta huomenna tosiaan pistän tänne kuvaa! :)

  VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig