lauantai 25. helmikuuta 2012

CherryCulture ja Revlon.

Heissan! Nyt kuvia mun ja Heidin CherryCulture tilauksista. Heidi tilas vielä kolme paria tekoripsiä ja nestemäisen eyelinerin, mutta niistä en ottanut kuvia.
Photobucket
Sopivan isossa laatikossa kaikki tuli, ja oli hyvin kääritty kuplamuoviin, me likey!
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
NYX:in kynsilakka sävyä Elegance, on kylmemmän sävyinen kun Jordanan kynsilakka Soft Pink. Tangy taas on TASAN saman sävyinen kuin Rimmelin 60 seconds kynsilakka sävyssä Instyle Coral, siis ihan sama sävy. Argh :/ mutta..
Photobucket
NYX: iltä tilasin vielä Round Gloss huulikiillon sävyssä Apricot, se on mun lempparikiilto ja -sävy ikinä :) kirkas oranssihtava sävy.
Photobucket
Mammalle tilasin LA Girl huulipunan sävyssä Last Night, puna on kuvan sävystä vieläkin kirkkaampi ja erittäin kylmä pinkki. Nämä huulipunat on ihanan pehmeitä ja pysyy huulilla kauan, vähän kuivempia kun NYX: in Round lipstick punat, jonka vuoksi mun mielestä pysyy paremmin.

Ja sitten vielä pari Heidin tilaamaa tuotetta: Jordanan puuteri sävyssä Creamy Beige, joka oli yllättävän kellertävä sävy. Ja NYX: in yksittäinen luomiväri sävyssä My Favorite Color.
PhotobucketPhotobucket
Sitten vielä loppuun mun kauan rakastettu meikkivoide Revlonilta! Piti tilailla lisää, ja tällä kertaa tilasin Brigette's Boutiquelta, tsekkailkaas niiden sivuja, siellä on vaikka mitä kivaa shoppailtavaa! Niin ja meikkivoide tuli viikossa :)
Täältä sinne ›› Klikkaile tänne!
Photobucket
SHARE:

2 kommenttia

  1. Hei, kiitokset vinkistä! oliko tuolta minkälaiset postikulut ja kestikö paketti kauan tulla? Houkuttelee tuolta tilata vaikka ja mitä! :D

    VastaaPoista
  2. Anonyymi - Heips, ja ole hyvä vain :)
    Jos Cherryä meinaat, niin aina sieltä kestää paketin tulla sellainen viikko pari, usein kestää kauemmin jos on joku suurempikin ale käynnissä. Ja postarit määräytyy tuotteiden mukaan, vissiinkin painon ja määrän tai jotain, mutta nehän näkee sieltä Check outista/ ostoskorista kun laskee :)

    Cherryllä on kyllä houkutteleva määrä kaikkea ihanaa ja edullista :'D jos on suunnitteilla tilailla jotain tuntematonta merkkiä tmv, kannattaa etsiä esim. Makeupalley: n sivuilta arvosteluja :)

    VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig