maanantai 20. helmikuuta 2012

bareMinerals - Purely Nourishing Cream (dry skin)

Mukavaa maanantaita kaikille! Mä oon syyllistynyt taas pahemman kerran tähän taukoiluun tämän blogin puolella, on muka jotenkin niin helppo vaan blogata toisen blogin puolelle ja tuntuu että tänne kun postaa jotain, täytyy hirrrveästi käyttää aikaa ja aivoja, oikeen niin laiska ihminen : D

Noniin mutta tosiaan arvosteluun nyt. Tilasin FeelUniquelta aikoja sitten bareMineralsin Purely Nourishing Cream voiteen kuivalle iholle (50ml). Hintaa taisi silloin tulla n. 23e? Ei ollenkaan paha jos vertaa mitä esim. KICKSin hinnat on näille voiteille, ihan naurettavat. Tilatkaa ihmeessä FeelUniquelta kaikki mahdollinen jos vaan mahdollista : D (nyt hinta FeelUniquella on 28.69e)
Photobucket
Halusin siis tilata voiteen joka olisi erittäin kosteuttava, ja käyttäisin sitä vain yöksi. Olin valmis käyttämään vähän enemmän rahaa tällä kertaa ja halusin todella kovaa kokeilla tätä voidetta sen saamien superhyvien arvostelujen takia. En muista mistä luin niitä, mutta kyllä tämä sai n. 90% ihmisistä 5/5 tähteä, kuulosti siis erittäin lupaavalta.
Photobucket
Lupaavalta näyttää myös lupaukset, mitä tämä voide tekisi iholle, wau.
En sanoisi että nämä lupaukset kauas jäisivät! Mullahan on rasvainen iho, ja sieltä täältä joskus pintakuiva. Heti jos laiminlyön ihonhoidon enkä kosteuta ihoa öisin, on aamulla vastassa pintkuiva iho.. Mulle myös sopii parhaiten tuotteet, jotka nimenomaan ei ole tarkoitettu rasvaisen ihon hoitoon (paras naamio on kyllä juuri mun ihotyypille tarkoitettu..), siksi tilasin kuivalle iholle tarkoitetun voiteen, joka yön aikana tekisi taikojaan.
PhotobucketPhotobucket
Voidetta tulee 50ml, ja voin kertoa että tämä voide tulee kestämään kauan! Tätä tarvitsee todella vähän, että on koko naamari rasvattu : D huomasin, että jos käytin tätä vähän liikaa joillekin alueille, oli aamulla kiiltävä ja rasvainen iho vastassa, ja joskus siinä sattui olla pari pientä näppylää. Ihana vaikea ihoni♥..
voiteella kestää kyllä hetki imeytyä, siksi käytän tätä hyvissä ajoin ennen kun menen nukkumaan, ettei kaikki siirry tyynyyn. Voiteen koostumus on tosiaan aivan ihanan pehmeä, semikevyt ja levittyy hyvin. Aamulla saa aina herätä pehmeän ja kosteutetun tuntuisen ihon kanssa.
Photobucket
Sanoisin, että mun ihon koostumus on kyllä parantunut tätä käyttäessä ja on nyt paljon terveemmän näköinen, finnejä ja näppylöitäkin tulee nykyään paljon harvemmin, niin ja iho on paljon pehmeämpi ja sileämpi. Kyllä mä tälle antaisin myös 5/5 tähteä! Suosittelen tätä voidetta kaikille! I LOVE IT

Ja täältä löytyy tämä voide FeelUniquella ›› Klikkaa tänne!
SHARE:

1 kommentti

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig