Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Uutta Maybellinella!

Kukkuu! Ei oo mua näkynyt blogin parissa kuukauteen, sori :S toisen blogin puolella (Click here!) oon kerinnyt postailla jo jotain tän tauon jälkeen. Klikkailkaa sinne jos tällä puolella tuntuu olevan vähän hiljaista :) en hirveästi tuu nyt bloggailemaan, koska oon jotenkin saanut "hajotettua" oikean olkapään. Sattuu tämä koneella oleminen etuolkapäähän..

Mutta palataas tuohon otsikkoon! Maybellinella on tullut uusia tuotteita ainakin Jenkeissä ulos, ja vaikkei mua oo hetkeen tässä pahemmin kosmetiikka enää kiinnostanut, niin voin sanoa että NO IT IS BACK, ainakin jonkun verran!
Photobucket
Ensimmäisenä vuorossa olisi tuote nimeltä Dream Bouncy blush, joista olisin kovaa kiinnostunut! Sen verran arvosteluja näistä oon kerennyt katsoa, ettei moni ole näistä pitänyt sen hailakan pigmenttisyyden takia, kun taas jotkut pitävät juuri sen takia!

Toisen vuorossa Baby Lips lipbalm. Mulla sattuu olla liiankin monta huulituotetta pöydälläni, etten tarttis yhtään ainutta uutta tuotetta lisää, VARSINKAAN huulirasvaa, kun vielä uuden Carmexin ostin, jota on muutes tullut nyt moniin kauppoihin! :) nämä rasvat on ollut kovassa kehunnassa Youtubessa, ja rasvat antavat myös väriä huulille. Nice!

Kolmanneksi pistin kuvaan mukaan Color Tattoo 24h cream gel shadow luomivärit. Monet ovat verranneet Mac: in paint pot tuotteeseen, ja positiivisia arvosteluja nämäkin ovat saaneet!

Mutta näistä ja muista Maybellinen uusista tuotteista lisää tällä videolla ››
Saadaan vaan tosiaan odottaa, koska jotain näistä tuotteista tulee Suomeen, jos ei oo jo tullut. Mä en oo ollut ahkera ja shoppaillut meikkejä pitkiin aikoihin, joten en itseasiassa tiedä vaikka olisi jotain jo tullutkin^^ (toivottavasti sitten myös saataisiin näitä tuotteita tännekin päin maailmaa!)

Kommentit

  1. Noi huulirasvat näyttää niin söpöiltä ^^

    http://fashionbeautymylife.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Juu youtubesta oon tosi paljon katellu näit ja kokoajan oon sillee et kunpa tulis jo suomeenki mut ei ne taida viel ainakaan tulla :( :D

    VastaaPoista
  3. Pinja - Joo sama homma. Tuntuu että Maybellinella on kestäny aika kauan muutenkin, että mitään sieltä tulee Suomeen : / toivotaan että edes jotain! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake