perjantai 9. joulukuuta 2011

Hair talk

Huomenta :) mä nousin jo ysiltä ja jäin tuijottelemaan uusia tube videoita, aamupalankin söin jo ja nyt ajattelin postailla tänne jotain. On meinaan ollu vissiin hieman hiljaista..

Mä oon tässä kattellut hiustenpidennyksiä taas, vaikka oonkin saanut omiani kasvatettua hyvää tahtia ja terveemmät nämä on ollut siitä lähtien kun lopetin pidennysten käytön. Mullakin on oikeasti ihan järkyttävän paksu pehko, ja ennen varmaan puoli päätä oli kakshaaraisten vallottamaa. Nyt ohennan joka parturikäynnillä hiuksia todella paljon, ja viimeksi Henna (maailman ihanin ja paras parturi Hair Companysta) otti multa vaan huonoja latvoja pois, eikä leikannut sen enempää pois pituudesta, eli jätettiin sama vanha malli. Ja malli jätettiin sen takia, koska haluan kasvattaa nyt kunnolla pitkät hiukset - ja ei niin revityllä mallilla.
Voin kertoa, että tuon parturikerran jälkeen hiukset on olleet jo kauan hyvässä kunnossa ja tykkää kasvaa kovaa vauhtia. Melkein joka kerta kun nään kavereita ja mamma, joku kommentoi että "sulla on kasvanu hiukset tosi paljon!" Eli käykää vaan ahkerasti parturissa leikkauttamassa huonoja latvoja pois, vaikka kuinka yrittäisitte kasvattaa hiuksia ettekä halua mennä lyhentämään niitä. Trust me, ei auta olla menemättä.

- Ennen pesin hiuksia joka ikinen ilta, ja vieläkin sitä teen joskus.. Mutta vihdoin sain toimimaan mun Batiste kuivashampoon ja se on pelastanut muutamia aamuja. Nyt täytyiskin käydä ostamassa lisää. Ainut huono puoli ainakin siinä kuivas. on, että se jättää hieman valkoisen ja likaisen näköisen kohdan päähän :( mutta..

- En nyt sanois varmaksi, että onko perus markettishampoot ja -hoitoaineet hieman.. Huonompia kun esim Tigin? Siis, itse koen markettituotteet liian "peseviksi", ihan kun ne kuivattaisi tukkaa liikaa.. Ja siksi oonkin ostanut enää Tigin shampoita ja hoitoaineita, ja John Friedan liilat putelit on olleet aivan ihanat myös!

- Hiusseerumin käyttö on mulle välttämätöntä, ja se saa mun hiukset sileiksi, kiiltäviksi, terveemmän näkösiksi, helpommin harjattaviksi ja kaippa se ihan hyvin on auttanut noiden kakshaaraistenkin kanssa :) tällä hetkellä omistan Joico K-Pak seerumin (100ml?), ja jokapäiväisellä käytöllä sitä on mennyt pitkän ajan kuluessa vasta n. sentti pullosta, joka on ihan naurettavan vähän. Eikä tee rasvaisia hiuksia millään :)

- Hiuspohja tykkää myös kevyestä hieronnasta aina silloin tällöin, koska se lisää verenkiertoa ja sitä rataa. Aina välillä on hyvä päästää hiukset vähän rasvaisiksi, että omatkin öljyt pääsevät hoitamaan hiuksia. Joico K-Pak Deep Penetrating Reconstructor Treatment: ia käytän n. kerran kahdessa viikossa ja joskus se unohtuu pitemmälle ajalle. En varmaan käytä sitä tarpeeksi usein, että huomaisin selviä tuloksia, mutta erittäin kehuttu tuote on, ja varmasti hyvä pelastaja vaurioituneille hiuksille. Suosittelen kyllä käyttämään perus kosteuttavia hiusnaamioita ainakin kerran viikossa, niitähän pystyy myös kotosallakin itse keksimään!

- Myös se, että syö monipuolisesti ja saa kaikki tarvittavat vitamiinit + veden juonti, on suuuurta plussaa hiustenkasvulle ja monelle muullekin asialle tietysti :) ei voi laiminlyödä syömisiään ja syödä kun lintu, ja odottaa mahtavia muutoksia esim. ihon terveydessä, kynsissä, hiuksissa jne. Niin ja vielä kun asuin kotona, siellähän vesi tuli omasta kaivosta ja sisälsi ties mitä kakkaa, se vesi aivan varmasti kulutti hiusta kun hullu! Nyt asun keskustassa ja saan kaupungin vedellä pestä hiukset, vihdoinkin^^

Päästään takasin nyt tuohon pidennysasiaan.. Haluaisin tilata pidennykset takaisin pitkästä aikaa, ja tällä kertaa 10cm pidemmät mitä mulla joskus on ollut. Oon aikaisemmin tilannut HairTradesta, ja 40cm pidennyksille hintaa tuli postareineen jotain päälle 50€. Nyt haluaisin tilata 50cm pidennykset, jotka olis postareineen n. 80€ paha hinta juu, mutta on se ihan eri asia tuo 40cm ja 50cm.. Ja hyvällä hoidolla pidennykset kestää kauan ja näyttää hyvältä :)
Eilen katselin siis Hairtraden ja Rapunzel of Sweden:in sivuja, ja mietin, että onkohan nuo hiukset ihan samanlaiset, samaa laatua jne?? Mitä netistä luin, niin Rapunzelin hiustenpidennykset on ainakin olleet suositut ja niistä on positiivisia kokemuksia vissiinkin aika paljon! Kertokaa tiedottomalle ihmisille te jotka tiedätte paremmin!
Rapunzel of Sweden sivuilla lukee.. RAPUNZELIN ORIGINAL REMI CUTICLE HUMAN HAIR
HairTraden sivuilla.. Selected 100% Human hair (Grade: A)
Auttakaa? : D Rapunzelit olis nyt 99€ ja postareista en oo mitään kattonutkaan, ja Hairtadelta lähtis 80€ hintaan....
SHARE:

2 kommenttia

  1. Mä en allekirjoita tuota "kampaamoshampoot/hoitoaineet on parempia". Tigit on täynnä silikonia, jota omat hiukseni eivät pidemmän päälle kestä. Kyllähän ne hetkellisesti silottaa, mutta pidempi käyttö aiheuttaa mulle hamppuset ja heinäkasaa muistuttavat hiukset. Eli siis silikonittomia shmpooita ja hoitoaineita käytän ja kyllä, ihan markettikamaa. XZ on suosikkini, erityisesti karpalokinuski-linja :) On pitänyt mun hiukset tosi hyvässä kunnossa ja maksaa alle 3 € per pullo.

    VastaaPoista
  2. MQ - joo en mäkään sitä aivan allekirjottas, osasyy miksi mun hiukset oli ennen tosi huonossa kunnossa on se omakotitaloon kaivosta tuleva vesi :(
    mutta vielä hiukset on tykännyt tigeistä, näin pitkänkin ajan jälkeen :) joo no ne on ollu ihan ok joskus kun oon koittanut!

    VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig