Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Nyt niitä ostoksia + pari arvostelua!

Krhm, anteeksi oikeesti etten oo päivittänyt blogejani paljoa mitään. Kauhia kun saa aina pyydellä anteeksi ja tuntea huonoa omaatuntoa, ehkä moon sen ansainnu. Toivottavasti jaksatte pysyä lukijoina/ seuraajina ja saatte blogeista jotain irti :)
Photobucket
Oon tässä blogitauon aikana tosiaan nyt kerinnyt ostella jotain uusia tuotteita. Kuvassa Herbinan väriä hellivä hiuskiinne, joka maksaa siinä päälle kolme euroa. Biozellin Classic hiuskiinne, joka oli Anttilassa alessa 2e. Yllättävän hyvää lakkaa on, luulin ensin että nyt ostan jonkun ihan kauhean peruslakan joltain vuodelta kakskytä, mutta ei :) en oo tykännyt mun Erisanin putsarista oikeen, se ei vaahtoa eikä mitään, niin ostin taas Garnierin putsaria (lemppari!). Hennesistä vartalonhoitotuotteita muutamalla eurolla, nämä tuoksuu aika jännälle mutta niin ihanalle! Viimeisenä LV: n dödö, joka tais maksaa 3.40e ja on täysin hintansa arvoinen. Tästä arvostelu pian, keep reading!
Photobucket
Photobucket
Seppälästä ostin kans tällasen kookokselta tuoksuvan vartalorasvan, olisko ollu ihan kolme tai neljä euroa, vaan! Ja pakkauskin on niin übersöpö että....


Nyt dödö arvosteluun!
PhotobucketPhotobucket
Ostin joku aika sitten uuden dödön, kun mikää ei tunnu pitävän hikeä pois. Garnierin joku ultra dry dödö piti, mutta aiheutti ihottumaa. LV Teho roll-on antiperspirant - herkkäihoisille. Ei hajusteita eikä väriaineita. Minimanista ostin muistaakseni 3.40e hintaan, ja on ollut täysin hinnan arvoinen. Pitää tosissaan hien pois, on hajusteeton, ei värjää vaatteita, ei aiheuta ihottumaa tms.
Photobucket
Ainut pikku miinuspuoli/ valittamisen aihe tässä on, että välillä tätä saa hinkata kainaloihin vähän turhan kovaa, koska tuntuu ettei tuotetta tuu kovin hyvin putilosta, mutta se nyt on niin pieni juttu ettei se se ketään sen enempää haittaa :) 5/5

Toisena tulee arvostelu hiuksiin jätettävästä hoitoaineesta.
Photobucket
Kyseessä on Sexy Hair brändiltä Healthy Sexy Hair - Soy Tri-Wheat Leave-In Conditioner. Eli hiuksiin jätettävä hoitoaine, jossa olis soijaa ja kaakaota (??cocoa??).
Photobucket
Ohjeena olis pyyhekuiviin hiuksiin suihkutella tätä ja kammata läpi. Tuote hoitaa hiuksia ja toimii myös takkujen selvittäjänä, niin sanotusti : D
Photobucket
Siinä inci lista, josta mulla ei ole mitään käsitystä. Hyvä jos joku muu tajuaa. Mutta joo, oon kokeillut tätä suihkutella kaikkialle ja sain tulokseksi lättänät, melkein rasvasen näköset ja tuntuset hiukset. En oo varma johtuiko täysin tästä, mutta sen jälkeen oon tätä suihkutellut vaan n. korvien kohdalta alaspäin. Sillai se on toiminut ihan hyvin ja hiukset olleen kiiltävät ja sileät. Vielä en osaa arvostella tätä mitenkään kummoisemmin, mutta ainakin vielä tämä on ihan ok :) tuoksukin on mukava, freessi ja vähän hedelmäinen.

Tämän tilasin FeelUniquelta >> täältä

Kommentit

  1. Sun blogi on aivan ihana, tämmöne värikäs ja joukosta erottuva :)):)


    tsekkaa munki blogi, www.blognamedsweet.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Ihanan näkösiä noi suihkugeelipullot :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake