keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Nyt vihdoin, ELF tilaus!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket Joo tosiaan, tilasin ELF:iltä ja viikko sitten tiistaina paketti lähetettiin ja oli jo perjantaina kotona! Tähän asti oon ollut tosi tyytyväinen jokaiseen tuotteeseen, varsinkin tuohon Eyebrow gel hommeliin ja Makeup Mist & Set suihkeeseen, puuteri ja huulirasva on myös ollut käytössä ja tyytyväinen niihinkin. Niin siis tuota kulmakarvageeliä ja väriä en voi käyttääkään, koska mun kasvoihin ei vaan sovi yhtään tummennetut kulmakarvat, luonnolliset kulmakarvat on näköjään nyt mun juttu : ) Jos tarkempaa mielipidettä haluaa, saa kysellä : ))
SHARE:

6 kommenttia

 1. Complexion Perfection <3 Ainakin mun kirjavaan naamaan ihan ykköstuote, en vaihtais!

  Miten hyvin nuo puhdistuslappuset toimii?

  VastaaPoista
 2. Lumi - Hyvä tietää! Mäkin oon tykännyt kyllä : )
  Oon ihan paria kolmea koittanut tosta kellertävästä paketista, ja vielä toiminut hyvin!

  VastaaPoista
 3. Tykkään myös tuosta geelistä =) Tosin siinä on tosi vähän tavaraa ja kulmageelin loppuessa täytyy aina siirtyä käyttään sitä ripsipuolta kulmiin.. Se ei oo yhtä hyvä.

  Mari

  VastaaPoista
 4. Anonyymi - ^^ noo, eipähän ainakaan paljoa tuo maksanut!

  VastaaPoista
 5. Tosta tilaamisesta kyselisin, että tuleeko paketti lähimpään postiin josta pitää hakea, vai miten homma toimii? Tullit ym? Tarvisin apua:)..

  VastaaPoista
 6. lellu - Heips! Mun mielestä se on niin, että koska kyseessä on brittiläinen nettikauppa (uk), niin tullimaksuja ei tule :) ja kerrostalossa asuessa mulla postimies soittelee ovikelloa kun on tuomassa pakettia, ja jos en oo sillon kotona, jättää se mulle pakettilapun että noudan sen postista. Omakotitalossa kun asuin, paketit usein jätettiin ihan postilaatikkoon, ja jos se oli turhan iso, vietiin se postiin ja jätettiin taas lappu :)

  VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig