sunnuntai 28. elokuuta 2011

Top 10 Award

1. Thank the person who tagged you and link to their blog.
2. Put the Top 10 Award logo on your blog.
3. List your top 10 cosmetics.
4. Choose 10 bloggers to tag, link to their blogs, and let them know.

Sain tämän haasteen/ palkinnon As Hard As Nails blogin kirjoittajalta, kiitos tästä! : )
Eli kerron ja näytän teille mun Top 10 tuotetta, mutten nyt erikseen lähde haastamaan ketään tähän. Että tehkääs tämä nyt kaikki te, jotka ette ole tätä vielä tehneet! (Tuotteet ei ole missään järjestyksessä)
Photobucket
1. Garnier Pure, 3in1 Wash + Scrub + Mask
Tästä on selvästi tullut mun lemppari kuorinta/naamio, pari kertaa viikossa ja iho on paljon paremmassa kunnossa. This is love!

2.John Frieda, Frizz-Ease - Curl Around Shampoo & Conditioner
Sisällytin nyt tähän molemmat periaatteessa erikseen, jonka takia mulla loppuu tuotteet yhdeksään. Nämä pesee hiukset kunnolla ja jättää hiukset silkin sileiksi ja tuoksuvat puhtailta. Shampoossa on kuulemma mukana vähän syväpuhdistavaa shampoota, ja hoitoaine silottaa takutkin mennen tullen.

3. Spray Cleaner for Makeup Brushes
KICKS: istä voi tätä muutamalla eurolla ostaa, toimii hyvin kun ei halua aina pestä siveltimiä. Kannattaa vaikka tätä käydä ostamassa KICKS: istä kun niiltä tulee niitä -20% lippulappuja. Hygienia on tärkeää!
Photobucket
4. Lumene Natural Code - Shine & Redness Eliminator
Kaksisävyinen puuteri, toinen puoli ihon sävyinen ja toinen vihreä. Sanoisin että hyvä puuteri ja paljon parempi tälle rasvanaamalle kun Rimmelin Stay Matte!

5. Carmex
Ylipäätänsä Carmes huulirasvana, on maailman paras!

6. e.l.f. High Definition Powder
Silmien alle ohut kerros meikkivoidetta samalla kun sitä levittää muualle, sama peitevoiteen kanssa ja tätä päälle. Ne kaikki pysyvät paremmin paikoillaan koko päivän, eikä ripsarit sun muut leviä yhtä helposti. Ja jos ei luomiväri kiinnosta niin primer alle ja tätä päälle.
Photobucket
7. MAC - Studio Sculpt Concealer
Hands down paras peitevoide ikinä, mulle ainakin. 19€ tais hinta olla, mutta se on sen arvoinen täysin! Kestää kauan ja tuotetta tarvitsee niin vähän käyttää. Paksuhkoahan tämä on, mutta jotenkin ns. kermaista, pehmeää ja levittyy hyvin. Peittää mun kamalan ihon virheet todella hyvin.

8. Revlon Colorstay foundation
En pystyis elää ilman, tätä saa nykyään Ebaysta vähän yli kympillä ja se on niin vähän näin täydellisestä meikkivoiteesta. Joillekin tämä on liian peittävä, mutta mun aknetyyliselle iholle sopiva. Ja tuo Normal/ Dry Skin käy munkin rasvaiselle iholle, ei ole pakko olla se Combination/ Oily Skin.

9. Maybelline One by One Mascara
En oo löytänyt tästä ripsarista mitään miinuspuolta, joten Hands down paras ripsari palkinto menee tälle! Pidentää, erottelee, sutut lähtee iholta helposti vanupuikolla.
SHARE:

1 kommentti

  1. Ole hyvä :)

    Pitääkin testat tuo Spray Cleaner. Putsaan siveltimeni liian harvoin, ehkä viimein saisin motivoitua itseni siihen kun vaan olisi hyvä putsari. Pelkään, että suunnilleen kaikki puhdistusaineet tuhoaa pensselit.

    VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig