tiistai 16. elokuuta 2011

Products I swear by! (Skincare Edition)

Ei ole kuulunu musta mitään taas hetkeen, yksinkertanen selitys tähän: ei oo kiinnostanut. Nyt vihdoin kiinnostus alkaa palata, joten käydään postauksen kimppuun : )

Eli luotto ihonhoitotuotteita! First we have..
L'Oreal Paris - Perfect Clean, soft scrub + cleanPod. Glow - all skin types.
Photobucket
Number one kuorinta-aine mulle. Toimii rasvaiselle, mutta aika herkästi kuivuvalle iholle hyvin, jättää ihon superpehmeäksi, ei kuivata ihoa ja poikaystäväkin tykkää tästä :') kuorin tällä n. kerran kahdessa viikossa, ja siinä välissä kuorin kerran tai pari TheBodyShopin Tea Tree kuorinta-aineella. Aina välillä koitan DIY naamioita kuorintojen välissä, esim. kaurahiutalerahkahunaja naamiota! Halvin hinta tälle mitä nyt oon nähnyt, on ollu about siinä 5.50e.. Suosittelen kokeilemaan!

Second we have..
Lumene Arctic Aqua - 24h Balancing Moisturizer
Photobucket
Suomeksi "Tasapainottava kosteusemulsio", with Xylitol & Arctic Minerals. Tässä olis ihan oma postaus tälle voiteelle > Klikkaile tänne!
Kerron lyhyesti, ja ne joita enemmän kiinnostaa, käykää kattomassa tuo postaus : ) sopivan kevyt voide joka imeytyy ihoon nopeasti, ja jättää sileän mattapinnan, joka auttaa meikkiä pysymään iholla kauemmin. Love it! Prismasta löysin halvimmillaan 8.15e hintaisena, muuten kaupoissa usein 11.90e

Third we have..
Artistry essentials - Hydrating toner
Photobucket
Artistry on siis Amwayn kosmetiikka- ja ihonhoitomerkki, vähän hassusti selitettynä. "ARTISTRY on yksi maailman viidestä eniten myydyistä ihonhoitotuotteiden laatumerkeistä." Oon aivan rakastunu tähän kosteuttavaan kasvoveteen, joka siis käy kaikille ihotyypeille. Eihän tämä ihmeitä tee, muttei mitään huonoakaan. Tuoksu on ihan kiva ja miellyttävä, kaupoista varmasti löytyy samanlaisia kasvovesiä, mutta tällä hetkellä oon rakastunut tähän : )

Fourth we have..
Dermosil Asebiol® Yövoide rasvoittuvalle iholle
Photobucket
Tuote tulee pummpupullossa, koostumus kevyt, nopeasti imeytyvä, jättää ihanan sileän ja tavallaan mattaisen pinnan iholle, kosteuttaa yön aikana paljon ja aamulla iho on ns. levänneen näköinen. Parempaa yövoidetta en oo hetkeen löytänytkään. Useimpien voiteiden kohdalla käy niin, että aamulla herää kasvot ihan rasvaisina, paitsi tämän! Kesäaikana on ihan täys kymppivalinta mun iholle, talvisin kosteuttaa liian vähän ja sillon onkin pulma taas edessä..
Lisää tästä tuotteesta täällä > Klikkaile tänne!

Fifth we have..
Avon - Clearskin, Immediate Response Blemish Treatment
Photobucket
Pienessä tuubissa tuleva väritön geeli, tuote sisältää 2% salisyylihappoa, jos oikein muistan. Tätä käytän joka yö kasvoveden jälkeen melkein kaikkialle kasvoilla, jopa vielä otsalle, jonka oonkin saanut todella puhtaaksi nyt! Pistän ainakin kaks ohutta kerrosta, joskus kolme. Annan hetken vaikuttaa ja sen jälkeen käytän Dermosilin yövoidetta. Mulla tämä geeli toimii tosi hyvin, ja näppyjen sun muiden paraneminen on paljon nopeampaa! Geeli tosin voi kuivattaa ihoa, ja sillon käyttö pitää lopettaa hetkeksi, täytyy myös muistaa kosteuttaa hyvin : ) eiköhän tämäkin ollut muutaman euron 4-7e?

Sixth we have..
Freeman - Facial Detoxifying Mask, Chocolate & Strawberry
Photobucket
Tätä käytän harvoin, koska tämä syväpuhdistava naamio tosiaan tuo ne kaikki paskat ihon pinnalle päivässä parissa, ja sen jälkeen melkeen hävettää katsoa peiliinkin :'D mutta puhdistaa ihon hyvin, se on todettu! Tämä kans muutaman hassun euron ja kestää kauan.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig